Horoscopul zilei de 25 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 august 2018

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama ca împlinirea emoțională face parte din viața ta. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca tu să zâmbești cu inima deschisă. În sfârșit simți cu adevărat ceea ce înseamnă să fii împlinit. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 august 2018

Consideri că persoanele care insistă pe faptul că ai nevoie de relaxare sunt cele care îți induc de fapt cel mai mult o stare de agitație psihică. Ești singura care își cunoaște limitele. Indiferent de opinia altora, tu știi să te oprești înainte ca stresul să își pună amprenta asupra vieții tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 august 2018

Starea de sănătate precară din ultima perioadă te-a forțat să pui în stand by mai multe obiective personale. Se întâmplă des să îți fie distrasă atenția de la lucrurile cu adevărat importante. Nu mai recunoști în tine persoana ambițioasă și determinată de altădată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 august 2018

Astăzi nu îți va fi ușor să comunici cu partenerul. Acesta are o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu este tot ceea ce nu are nevoie relația dintre voi în acest moment. Dacă alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele legăturii dintre voi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 august 2018

Uneori ești pusă în fața unor situații care te forțează să iei decizii dureroase. Nu integrezi cu maturitate reproșurile celor din jur. De cele mai multe ori, iei lucrurile personal și te simți foarte ușor jignită. Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 august 2018

Din păcate, planurile pentru această zi se năruie din cauza unor motive pe care nu le poți controla. Încă o dată îți este foarte clară poziția pe care o ocupi în viețile anumitor persoane care pentru tine contează. Ești dată la o parte cu dezinteres și într-un mod foarte dezinvolt. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 august 2018

Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung acestea merită orice dedicare din partea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 august 2018

O persoană importantă pentru tine îți oferă aprecierea după care tânjești. Modul în care ceri atenția și afecțiunea altora spune multe despre vulnerabilitățile tale. Este important pentru echilibrul tău interior să ajungi să te ”descoperi” exact așa cum ești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 august 2018

Prin faptul că vei căuta mereu să menții controlul asupra relațiilor tale, reușești doar să demonstrezi că simți nevoia de a fi impunătoare și dominantă. Acest mod a de fi îi irită și îi îndepărtează pe posibilii parteneri romantici. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele într-o altă manieră.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 august 2018

Există un singur mod de a gândi și tu ești singura care poate lua deciziile corecte. Acesta este modul în care privești tu lucrurile. Nu ești o persoană flexibilă. Cei din jur au suficiente motive pentru a te critica și o vor face cu nonșalanță.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 august 2018

Influența preponderentă a lui Jupiter este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 august 2018

Disonanța astrală de astăzi aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.
Articole astro