Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Perioada presărată cu diverse reușite atât în plan personal, cât și în plan profesional îți confirmă încă o dată că trebuie să ai încredere în propriile abilități.  Astăzi îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete, mai ales în cadrul relației personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Nu e nicio problemă dacă te simți copleșită de emoții încă de la începutul zilei. Familia este o sursă însemnată de stres și e de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii ei. Indiferent de situația în care te afli, astăzi este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Este important să pui limite sănătoase între tine și realitatea celorlați. A integra viața emoțională a altor persoane te poate aduce pe tine în fața unui colaps energetic. În aceiași ordine de idei, trebuie să îți setezi mai bine prioritățile. Nevoile celorlalți nu sunt despre tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Nonșalanța cu care unii acționează reușește să te intrige și pe tine astăzi. Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Foarte seducătoare, astăzi nu treci pe lângă cineva fără să fii remarcată. Ai grija însă la semnalele pe care le poți transmite! Persoana iubita va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. Indiferent de ceea ce susțin cei din jur, astăzi îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Familia este pentru tine principala sursă de energie pozitivă. Chiar dacă știi foarte bine care îți este locul în cadrul echipei de la muncă, nu faci nimic ca să ți-l aloci. Alegi să te complaci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Te simți destul de contrariată de stările emoționale pe care le ai în ultima perioadă, dar știi că răspunsul la orice întrebare pe care o ai acum, într-un fel sau altul, nu îți este accesibil. Ai nevoie de mai mult timp cu tine pentru a înțelege în profunzime ceea ce trăiești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Deși evenimentele care au loc astăzi le vei simți ca fiind ostile, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană. Indiferent de ceea ce îți dictează inima, încearcă totuși să nu acționezi complet irațional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută astăzi să minimalizezi numărul de decizii greșite luate. În perioada următoare, în ciuda unor probleme importante, viața sentimentală va funcționa la parametri normali.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Influenţa lui Saturn acaparează totul în jurul său. Acest lucru va explica faptul că viaţa ta se va întoarce cu susul în jos. Prietenii de ani buni se erodează brusc, tu devii o altă persoană, iar viața ta personală atinge o intensitate a emoțiilor care va fi greu de integrat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 septembrie 2021

Determinarea pe care o arăți în raport cu cei din jur este un subiect de bârfă pentru anumite persoane. Oamenii sunt răzbunători și de cele mai multe ori intențiile pe care le au nu sunt dintre cele mai onorabile. Rivalitățile care se ivesc uneori între prietenii din același anturaj te intrigă foarte mult.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 septembrie 2021

În această perioadă se pare că ai nevoie de mai multă atenție decât primești deja. Procesul acesta devine cu atât mai dificil cu cât direcția în care privești este greșită. Propriile nevoi sau visuri neîmplinite te fac să interpretezi în mod eronat intențiile celor din jur.
Articole astro