Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Acest sfărșit de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent. Evenimente neprevăzute te ”aruncă” din nou în situații limită. Deși ai alături persoane care te susțin cu adevărat, tu ești cea care trebuie să acționezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Singură, sentimentele pe care le ai pentru o persoană anume, încep să se intensifice. Încă nu ești pregătită să faci mai mulți pași spre ea, însă nici nu îi vei ascunde emoția pe care o trăiești în preajma ei. La birou sunt colegi care vor profita astăzi de disponibilitatea ta de a-i ajuta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Persoana iubita va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău ambiguu. Modul în care acționezi îi induce o sentiment de nesiguranță. Astăzi ești concentrată pe noi începuturi. Este șansa ta să scapi de vechi obiceiuri care ajung mereu să te dezechilibreze emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale, mai ales în această perioadă dificilă prin care trece.  Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces în care te afli nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere emoțional, dar și profesional. Lasă-te ghidată!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Fiecare își dorește ceva de la tine, știi și simți asta. Cu toate astea, nu trebuie să faci din fericirea celor din jur, prioritatea ta. Nu uita de sine! Lucrurile se precipită destul de mult în anumite sectoare ale vieții tale, dar știi că tu ești singura care te poate ajuta să ieși la liman.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare în raport cu cei din jur. Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Ești mereu prima atunci când vine vorba de a-ți da seama de sentimentele și gândurile celor din jur. Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi. Aceștia caută mereu motive pentru a te discredita.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Prioritățile tale se schimbă de la o zi la alta. Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua aceasta se află sub influența ”atroce” a lui Venus. Totul este alb sau negru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Nonșalanța cu care acționează unii încă reușește să te intrige. Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Astăzi, în ciuda unor probleme importante, viața sentimentală va funcționa la parametri normali. Într-o relație, dragostea celui de lângă tine îți arată că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Practică zi de zi recunoștința!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 septembrie 2020

Ai senzația ca nu mai comunici la fel de bine cu partenerul. Din punctul tău vedere, aceasta este principala problemă care există dintre voi. Astăzi alegi ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur, cu foarte multă atenție.
Articole astro