Horoscopul zilei de 24 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Nu ești foarte comunicativă și acest lucru este foarte evident prin modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. De multe ori pe este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă în plan profesional. Într-adevăr ai parte de un început de săptămână destul de antrenant. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta. Te-ai maturizat mult în ultima perioadă, nimeni nu poate contesta acest aspect. Cu toate astea, nu alegi să îți negi sentimentele doar pentru a te feri de situații inconfortabile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Vezi în jurul tău persoane superficiale care nu știu să aprecieze ceea ce au. Această realitate se pare că te sperie mai mult ca niciodată. Este posibil ca și tu să fi simțit pe alocuri că te îndrepți spre o astfel de atitudine. Odată ce noi avem grijă ca acest lucru să nu se întâmple, lucrurile nu au cum să scape de sub control.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Mulți sunt cei care se bazează pe tine la birou. Deși acest aspect de încântă, în același timp te și epuizează psihic. Nu mai ai deloc timp pentru tine. Mai mult decât atât, îți pierzi concentrarea necesară pentru atingerea propriilor obiective. Este important să găsești un echilibru în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Din partea lui Jupiter vei primi astăzi destul de multă energie şi exuberanță. Firea dinamică care te caracterizează te îndeamnă să îți aloci tot felul de obligații sociale, dar acest lucru nu pare să fie în avantajul tău. Lucrurile se precipită destul de mult, iar dezorganizarea de care ai parte îți va afecta destul de mult viața.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Nesiguranța pe care o vei resimți astăzi îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți. În plan profesional, te simți măgulită de cei care doresc să îți ofere ajutorul, însă nu te simți pregătită să îl accepți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Departamentul în care lucrezi s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. La momentul actual aveţi noi proiecte foarte interesante pe care le desfăşuraţi. Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile.   

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Tot ceea ce vei întreprinde va avea un scop bine definit. Toate drumurile par să ţi se deschidă. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este foarte greu de eliminat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Influenţa lui Saturn acaparează totul în jurul său. Acest lucru va explica faptul că viaţa ta se va întoarce cu susul în jos. Prietenii de ani buni se erodează brusc, tu devii o altă persoană, iar viața ta personală atinge o intensitate a emoțiilor care va fi greu de integrat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi. Cam aceasta este și dinamica personalității tale. Te gândești tot mai serios să renunți la o parte din lucrurile personale pentru a-i vedea zâmbind pe cei aflați în nevoie. Și faci acest lucru cu inima deschisă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 septembrie 2018

Te încrezi destul de mult în înțelepciunea celor din jur. Chiar dacă inițiativele pe care le ai nu îți oferă întotdeauna lucrurile la care te aștepți, îți place să deții controlul. Standardele de viață pe care le ai se adaptează constant la fiecare experință de care ai parte.
Articole astro