Horoscopul zilei de 24 Septembrie 2017

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Disonanta astrala iti complica situatia emotionala si te impiedica sa te bucuri de ceea ce iti poate oferi dragostea persoanei de langa tine. Te simti destul de pierduta intre deceptiile de care ai avut parte si e posibil sa incetezi sa mai investesti in plan emotional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Relatia ta inainteaza intr-un mod pozitiv si ceva care s-a petrecut in ultima perioada te aduce mult mai aproape de persoana de langa tine. Cateva informatii sunt ferite de tine la nivel profesional asa ca se impune sa fii foarte atenta la tot ceea ce se intampla in jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Abilitatea ta de a comunica intr-un mod constructiv va fi pusa la incercare pe parcursul acestei zile. Cauza problemelor pe care le intampini in domeniul profesional va fi in sfarsit rezolvata si o sa simti cum lucrurile intra pe fagasul cel bun

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Planetele te fac destul de sensibila astazi la nivel emotional. Ti-e greu sa vezi diferenta dintre prietenie si dragoste, iar Uranus si Pluto te pot face sa te lasi prada unor avansuri care nici macar nu ai intentii reale. O astfel de lipsa de luciditate in comportament poate sa-ti aduca numai probleme in viitor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Incearca sa nu exagerezi atunci cand vine vorba de relatia personala pe care o ai. Astazi esti destul de receptiva la nevoile celor din jur si astfel reusesti sa te apropii foarte repede de persoanele noi pe care abia le cunosti, insa este important sa acorzi atentie si propriei persoane.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioara - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Marte te determina sa fii foarte intelegatoare si dispusa la orice compromis. Un astfel de comportament nu va fi chiar altruist fiindca vei avea nevoie de afectiune si bunatate in schimb. Atunci cand iti doresti ceva, faci tot ceea ce-ti sta in putinta pentru ca lucrurile sa decurga perfect.

Balanta

Horoscop zilnic Balanta - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Aceasta zi este una destul de speciala pentru tine deoarece iti vei rezerva mai mult timp pentru propria persoana si vei face doar activitati care iti fac o reala placere. Provocarile care apar in viata ta sunt de cele mai multe ori revigorante deoarece te scot din zona de confort si te motiveaza sa actionezi

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Aceasta zi este foarte importanta pentru tine deoarece vei participa la un eveniment social la care iti doreai foarte mult sa participi. Daca vrei sa progresezi din punct de vedere profesional, incearca sa iti faci un plan de atac in acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Sagetator - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Chiar daca incerci din rasputeri sa te relaxezi, intrebarile isi fac din nou loc in mintea ta si o iei de la capat cu banuielileSaturn iti influenteaza aceasta duminica intr-un mod pozitiv generand doar situatii placute in relatia personala si acest lucru conteaza mult pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 septembrie 2017 In aceasta perioada din viata ta iti concentrezi toata atentia asupra persoanei iubite si redescoperi tot ceea ce odata te-a atras la ea. Nu te mai simti deloc confuza si acum stii cu adevarat ca relatia dintre voi este mult mai puternica decat credeai acum ceva timp in urma.

Varsator

Horoscop zilnic Varsator - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Partea profesionala este foarte importanta pentru tine si de aceea incerci sa fii cat mai receptiva la tot ceea ce se petrece in jurul tau. Ai grija la senzatia de oboseala pe care continui sa o resimti deoarece se transpune in deciziile pe care le iei la nivel profesional!

Pesti

Horoscop zilnic Pesti - horoscop azi, 24 septembrie 2017 Felul tau de a fi atrage multe reactii negative si este posibil sa ai parte de o discutie aprinsa cu o prietena apropiata care este foarte deranjata de modul in care te comporti. Actiunile tale sunt instabile si de aceea efortul pe care il depui este posibil sa fie resimtit la o intensitate mult mai mare decat este in realitate
Articole astro