Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Neglijarea complet necontrolată a propriei persoane are efecte adverse pe termen lung. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea psihică pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai grijă de sufletul tău!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Stima ta de sine trăieşte o ”explozie”. Trebuie să înveţi să îi faci faţă fără ca sistemul tău de valori să fie afectat, în sensul negativ, desigur. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Firea ta retrasă nu este în avantajul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 octombrie 2019

În plan personal, astrele îți transmit astăzi o energie conflictuală. Ai senzația că ești adusă mereu în postura de a face alegeri. Deși stai destul de prost la capitolul decizional, știi foarte bine că în acest proces tot ceea ce trebuie să primeze este propriul confort emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Viaţa ta are nevoie de claritate. Negura și starea de nesiguranță în care te afunzi cu fiecare zi care trece este din ce în ce mai greu de cuprins. Din partea astrelor, cu precădere din partea lui Saturn, primeşti astăzi multă energie şi exuberanţă. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Indiferent de haosul cosmic care va putea fi perceput astăzi la nivel relațional, nu trebuie să te concentrezi prea mult pe a-i ține aproape pe cei dragi. Chiar dacă ești înconjurată de persoane de calitate, sunt multe momente în care te vei simți singură.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Agitația pe care o simți în jurul tău încă de la primele ore ale dimineții te învăluie într-un sentiment de nesiguranță. Lumea este grăbită, toți cei cu care comunici parcă nu au timp nici măcar de propriile gânduri sau emoții, iar faptul că te recunoști în această dinamică, te sperie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Indiferent de contextul în care te afli, tot ceea ce te interesează este să acționezi corect. Ești foarte implicată și dedicată relației pe care o ai. Mai ales în această zi, nu îți plac conflictele și de aceea eviți să te implici în discuții în contradictoriu cu cei dragi din viața ta.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Nu trebuie să faci tuturor pe plac și cu siguranță, nu trebuie să fii plăcută de toți cei cu care interacționezi. O astfel de așteptare are la bază un sentiment de profundă neacceptare personală. Chiar dacă este dificil să recunoști, este posibil să fie nevoie să te îndrepți spre un specialist.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, încerci să răzbați așa cum ți-ai imaginat dintotdeauna că o vei face. Prietenii și familia ți-au lăudat și apreciat întotdeauna capacitatea de autovindecare. Odihnă este tot ceea ce ai nevoie în seara acestei zile care te-a pus la încercare din toate punctele de vedere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Mesajele pe care le recepționezi de la cei din jur nu ți se prezintă întotdeauna într-o formă accesibilă. Pentru a susține că empatizezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de dedicare și cunoaștere de sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 octombrie 2019

Este foarte ușor pentru fiecare dintre noi să ”alunecăm” spre zone periculoase, oricât de multe principii după care să ne ghidăm am avea. Reușești să te detașezi de ceea ce contează pentru tine ca profesionist deoarece ești conștientă că nimic din ceea ce ai face în prezent, nu ar conta pentru cei de la birou.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 octombrie 2019

La birou colegii și superiorii îți apreciază creativitatea, dar asta nu înseamnă că și în plan personal te descurci la fel de bine cu provocările care apar zi de zi. Unele evenimente de care ai parte sunt destul de dificil de integrat tocmai din cauza ambiguității care le caracterizează.
Articole astro