Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Siguranța financiară de care consideri că ai nevoie poate avea și un fundament psihologic. Neîncrederea în sine poate fi un semnal în acest sens. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Familia este pentru tine principala sursă de energie pozitivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi determinarea. Schimbările care au survenit de ceva timp în viața ta îți oferă noi motive pentru a-ți urma visurile. Chiar și atunci când știi că demersurile pe care le faci poate nu sunt suficiente pentru un anumit scop, nu îți pierzi motivația.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Deși evenimentele care au loc astăzi le vei simți ca fiind ostile, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca și persoană. Indiferent de ceea ce îți dictează inima, încearcă totuși să nu acționezi complet irațional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Nu ești o fire comunicativă și acest lucru este evident în modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. De multe ori pe parcursul acestei zile este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă inferiori sau neglijați.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează această situație și adopți o poziție socială care să fie în conformitate cu sistemul tău de valori. Haosul pe care îl aduc unele persoane în viața ta nu fac decât să te motiveze și mai mult să faci ceea ce simți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Nimic din ceea ce se petrece în jurul vostru nu poate să strice armonia dintre tine și persoana iubită. Deși sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat. La birou lucrurile urmează un curs lin. Astăzi nu vei avea de-a face cu imprevizibilul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Starea de bine pe care o resimți în relația romantică te ajută să te dedici cu tot interesul proiectelor personale. Reușitele de care ai parte în plan profesional înseamnă mult pentru cariera ta. Îți confirmă încă o dată că trebuie să ai încredere în propriile abilități.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Ești mereu prima atunci când vine vorba de a-ți da seama de sentimentele și gândurile celor din jur, mai ales dacă este vorba de cineva apropiat. Firea empatică face din tine o persoană mult prea sensibilă. Sunt destul de multe situații când ajungi să integrezi în propriul univers interior, experiențele dureroase ale celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi. Aceștia caută mereu motive pentru a te discredita. Fără să preconizezi acest lucru, viața ta ia o întorsătură neașteptată atunci când vine vorba de relația personală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Chiar dacă de cele mai mult ori acționezi egocentric, încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu întotdeauna este necesar ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate și de persoane pe care să te poți baza cu adevărat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 octombrie 2018

Incertitudinea și nesiguranța se întorc în viața ta. La birou nu există zi în care să nu fii pusă la zid de anumite persoane cu autoritate care te desconsideră. Atunci când vine vorba de propriile trăiri, nu știi dacă îți este frică să le accepți valoarea, cât mai degrabă îți este frică de ce schimbări pot aduce în viața ta.
Articole astro