Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică. Încearcă să fii mai indulgentă cu tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Nu ești foarte comunicativă și acest lucru este foarte evident prin modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. De multe ori pe este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat, mai exact obiectivele profesionale. Alegerile în materie de relații au avut mereu o urmă de nesiguranță. Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Ești mult prea naivă atunci când în jurul tău evenimentele care au loc sunt destul de serioase. Chiar dacă niciodată nu ți s-a părut că lucrurile stagnează mai mult decât o fac acum, trebuie să ai încredere în propriul destin.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Indicii comportamentali pe care îi primești de la cei din jur te motivează. Chiar dacă regulile sunt făcute pentru a fi și încălcate, tu nu te vei simți niciodată confortabil să o faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Partenerul este singura persoană de care ai nevoie atunci cand nu mai ai încredere în tine. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Te pregătești pentru o nouă experiență inedită și tot ceea ce ai nevoie cu tine sunt motivația și dorința de a fi tot mai bună.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Starea de rău pe care o simți în aceste zile te împiedică să faci cea mai mare parte din lucrurile propuse. Nu ai deloc răbdare cu tine și chiar și atunci când ar trebui să iei o pauză de la tot, psihic te consumi foarte mult din cauza incapacității de a acționa.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Trăirile tale sunt confuze, mai ales în opinia celor din jur. Într-o relație, doborât de atitudinea ta schimbătoare, partenerul preferă să petreacă mai mult timp cu prietenii. Având în vedere dinamica dintre voi, și tu vei prefera să petreci mai mult timp singură.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Deși în zodia ta Saturn va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei zile. Indiferent de starea ta de spirit, rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi din viața ta.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

În această perioadă se pare că ai nevoie de mai multă atenție decât primești. Procesul acesta devine cu atât mai dificil cu cât direcția în care privești este greșită. Propriile nevoi sau visuri neîmplinite te fac să interpretezi în mod eronat intențiile celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Într-un moment ești romantică, iar în altul parcă te detașezi cu totul de dorințele sau nevoile emoționale pe care le ai. Trăirile tale sunt confuze, mai ales pentru cei din jur. Într-o relație, doborât de atitudinea ta schimbătoare, partenerul preferă să petreacă mai mult timp cu prietenii.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 noiembrie 2021

Astăzi te complaci într-o stare de spirit apatică și neîncrederea în sine iese la iveală în multe contexte în care te vei afla. Planurile personal și profesional se intercalează destul de mult, iar energia negativă care va lua locul bunei dispoziții în cadrul familiei, va duce tot mai des la conflicte.
Articole astro