Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Partenerul este singura persoană de care ai nevoie atunci cand nu mai ai încredere în tine. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Te pregătești pentru o nouă experiență inedită și tot ceea ce ai nevoie cu tine sunt motivația și dorința de a fi tot mai bună.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Foarte seducătoare, astăzi nu treci pe lângă cineva fără să fii remarcată. Ai grija însă la semnalele pe care le poți transmite! Persoana iubita va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. Indiferent de ceea ce susțin cei din jur, astăzi îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei zile. Schimbările bruște de temperatură nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social așa cum ți-ai dori.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Această zi este marcată de un fenomen astrologic intens care își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes în carieră la care nu ai fi visat vreodată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Saturn îți generează o stare exuberantă și jovială în plan personal. Persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, dar imediat dispoziția ta se va transforma într-o stare de spirit apatică. Familia este pentru tine o sursă de energie pozitivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Te simți destul de contrariată de stările emoționale pe care le ai în ultima perioadă, dar știi că răspunsul la orice întrebare pe care o ai acum, într-un fel sau altul nu îți este accesibil. Ai nevoie de mai mult timp cu tine pentru a înțelege în profunzime ceea ce trăiești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Venus își asumă în totalitate postura de ”paznic” al vieții tale emoționale. Modul în care acesta ajunge să te energizeze te va ajuta să iei decizii înțelepte și aducătoare de armonie. Oportunități în plan profesional există la orice pas. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii receptivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Indiferent de context, alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță. Astăzi energia lui Jupiter are tendința să te agite destul de mult.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Determinarea pe care o arăți în raport cu cei din jurul tău este un subiect de bârfă pentru anumte persoane. Oamenii sunt răzbunători și de cele mai multe ori intențiile pe care le au nu sunt dintre cele mai onorabile. Rivalitățile care se ivesc uneori între prietenii din același anturaj te intrigă foarte mult.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 noiembrie 2020

Influenţa energetică a lui Saturn ”acaparează” totul în jurul său. Se pare că în această perioadă din viața ta, prietenii de ani buni se vor ”eroda” brusc și fără să înțelegi prea bine de ce. Această schimbare va fi percepută ca fiind una radicală pentru tine.
Articole astro