Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Deși evenimentele care au loc astăzi le vei simți ca fiind ostile, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană. Indiferent de ceea ce îți dictează inima, încearcă totuși să nu acționezi complet irațional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Determinarea pe care o arăți în raport cu cei din jurul tău este un subiect de bârfă pentru anumte persoane. Oamenii sunt răzbunători și de cele mai multe ori intențiile pe care le au nu sunt dintre cele mai onorabile. Rivalitățile care se ivesc uneori între prietenii din același anturaj te intrigă foarte mult.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Deși în zodia ta Saturn va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei zile. Indiferent de starea ta de spirit, rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi din viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

În această perioadă se pare că ai nevoie de mai multă atenție decât primești. Procesul acesta devine cu atât mai dificil cu cât direcția în care privești este greșită. Propriile nevoi sau visuri neîmplinite te fac să interpretezi în mod eronat intențiile celor din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Influenţa energetică a lui Saturn ”acaparează” totul în jurul său. Se pare că în această perioadă din viața ta, prietenii de ani buni se vor ”eroda” brusc și fără să înțelegi prea bine de ce. Această schimbare va fi percepută ca fiind una radicală pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teamă să nu fii dezamăgită. Astăzi te declari mulțumită și în deplină armonie cu tot ceea ce ai. Te dezici de toate intențiile de a dramatiza și îți canalizezi atenția doar spre lucrurile frumoase.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Consideri că nu ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Astăzi alegi să îți dai voie să simți. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Fii mai precaută!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

În viața ta are loc o schimbare fundamentală de energii. Acum totul ți se pare accesibil și realizabil. Capacitatea ta de autovindecare te-a ajutat încă o dată să ieși învingătoare în urma unor bătălii cruciale pentru echilibrul tău psihic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, râmâi mereu consecventă în acțiuni. Cu toate astea, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. În relația personală reușești întotdeauna să te adaptezi la contextele în care te afli.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Trăirile tale sunt confuze, mai ales în opinia celor din jur. Într-o relație, doborât de atitudinea ta schimbătoare, partenerul preferă să petreacă mai mult timp cu prietenii. Având în vedere că este weekend, și tu vei prefera să petreci mai mult timp singură.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Nu ai deloc răbdare cu tine și chiar și atunci când ar trebui să iei o pauză de la tot, psihic te consumi foarte mult din cauza incapacității de a acționa. Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări. Lasă-te protejată de cei din jur!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 noiembrie 2019

Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, dar imediat dispoziția ta se va transforma într-o stare de spirit apatică. Familia este pentru tine o sursă de energie pozitivă, dar agitația pe care o trăiești în aceste zile poate dăuna pe termen lung echilibrului interior.
Articole astro