Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Prioritățile tale se schimbă de la o zi la alta. Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua aceasta de weekend se află sub influența atroce a lui Venus. Totul este alb sau negru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Te afli într-o perioadă destul de antrenantă în plan profesional. Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în acest sector al vieții. Pentru tine, ar fi cea mai importantă reușită până în momentul de față.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Ai toate premisele să te încrezi în propria persoană. Indiferent de ceea ce încearcă cei din jur să îți transmită, rămâi aceiași fire ambițioasă și perseverentă. Chiar dacă niciodată nu ți s-a părut că lucrurile stagnează mai mult decât o fac acum, trebuie să ai încredere în propriul destin.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Ești prinsă momentan între dorința de a seduce și a iubi și un comportament foarte restrictiv în ceea ce privește acest sector al vieții tale. Foarte seducătoare, astăzi nu treci pe lângă cineva fără să fii remarcată. Ai grija însă la semnalele pe care le poți transmite!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Fluctuațiile financiare de care ai parte în această perioadă te scot din zona de confort. Nu reușești să îți organizezi resursele pe care le deții în niciun fel astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Pe de altă parte, în această zi există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Singură, posibilitatea de a-ți întâlni sufletul pereche nu este tocmai fezabilă pentru această zi. Implicată într-o relație, îți dai seama că pentru a ajunge la un anumit echilibru emoțional nu este suficient să faci compromisuri. Natura personalității celui de lângă tine este definitorie în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Astăzi, în ciuda unor probleme importante, viața sentimentală va funcționa la parametri normali. Într-o relație, dragostea celui de lângă tine îți arată că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Indiferent de contextele în care te afli, încearcă să adopți o atitudine caldă și calmă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare în raport cu cei din jur. Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Chiar dacă în momentul de față cariera ta stagnează, acest lucru te motivează și mai mult. Determinarea pe care o arăți celor din jur poate fi subiect de bârfă pentru acei colegi care se așteaptă să eșuezi. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul companiei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Sinceritatea absolută te sperie uneori. Cu toate astea, preferi să fii sinceră cu tine, dar și cu cei din jur, indiferent de consecințe. Chiar dacă prieteniile cele mai de preț încetează uneori, știi că ai dat tot ceea ce ai avut mai bun pentru ca celălalt să vadă în tine un aliat de nădejde.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Din cauza unor neînțelegeri, persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. Chiar dacă știi că situația de compromis în care te afli acum este ceva trecător, tot nu reușești să îți controlezi starea de anxietate. În aceste momente, focusează-te pe tot ceea ce ai reușit să realizezi până în prezent.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 noiembrie 2018

Este de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii familiei tale, atât timp cât tu ești mereu în centrul acțiunii. Indiferent de situația în care te afli, este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet. Modul în care încerci parcă să mușamalizezi lucrurile nu este unul benefic pentru propriul echilibru emoțional.
Articole astro