Horoscopul zilei de 24 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 martie 2022

Ziua aceasta se află sub influența ”atroce” a lui Venus. Totul este perceput în alb sau negru. Într-o relație, dragostea celui de lângă tine îți arată că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Practică zi de zi recunoștința!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 martie 2022

Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult. Colaborarea pe care o începi de curând cu un partener de afaceri, te ajută să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Noul tău mod de lucru va fi proiectat sub forma unor idei revoluționare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 martie 2022

Nu știi dacă să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite. Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția este un apatică.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 martie 2022

Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi. Aceștia caută mereu motive pentru a te discredita.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 martie 2022

Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut. Neglijarea propriei persoane are efecte adverse pe termen lung.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 martie 2022

Nu trebuie să te lași influențată de ”efectul de turmă”, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Astăzi te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 martie 2022

Din partea astrelor, cu precădere din partea lui Saturn, primeşti astăzi multă energie şi exuberanţă. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Firea ta retrasă nu este în avantajul tău.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 martie 2022

Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o crează o situație conflictuală în care te vei afla astăzi. Ai învățat, în timp, să nu mai pui accent pe confortul celor din jur. Aceștia oricum vor găsi întotdeauna motive pentru a se simți dezamăgiți de tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 martie 2022

Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua aceasta de joi se află sub influența ”atroce” a lui Saturn. Totul din jur este perceput ca fiind sumbru și trist. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 martie 2022

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Pentru tine, în această perioadă a vieții, poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență. Îți este destul de dificil să iei parte la acțiune.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 martie 2022

Micile rezoluții pe care le ai stabilite pentru această zi te ajută să te organizezi. Chiar dacă sunt și evenimente imprevizibile, nu vei ieși de pe ”traiectoria” pe care ți-ai impus-o. Seara alegi să o petreci alături de o gașcă de prieteni în mijlocul căreia întotdeauna îți găsești surse de inspirație.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 martie 2022

Pentru a rămâne motivată să faci lucrurile așa cum trebuie, ai nevoie de planuri bine puse la punct. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, totul ți se prezintă într-o formă complicată pentru ca aportul tău în armonizarea lucrurilor să fie unul considerabil.
Articole astro