Horoscopul zilei de 24 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 martie 2021

Viața ta socială prinde amploare în această perioadă deoarece ai început să acționezi. Nu îți dorești să te mai complaci în tot felul de stări de vinovăție și autocompasiune. Ai un talent înnăscut atunci când vine vorba de comunicarea cu cei din jur și este indicat să ”profiți” de acest lucru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 martie 2021

Sinceritatea absolută te sperie uneori. Cu toate astea, preferi să fii sinceră cu tine, dar și cu cei din jur, indiferent de consecințe. Chiar dacă prieteniile cele mai de preț încetează uneori, știi că ai dat tot ceea ce ai avut mai bun pentru ca cel de lângă tine să poată avea încredere în tine.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 martie 2021

Prezența lui Venus va face să resimți destul de intens insecuritatea emoțională. Așteptările pe care le ai de la cei din jur suferă ”modificări” de la un moment la altul și nimeni nu poate ține pasul cu tine. Oricât de mult îți dorești transparență și flexibilitate în relațiile pe care le ai, tu nu le poți oferi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 martie 2021

Chiar dacă în momentul de față cariera ta stagnează, acest lucru te motivează și mai mult. Determinarea pe care o arăți celor din jur este un subiect de bârfă pentru anumiți colegi. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul companiei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 martie 2021

Calmul revine în viața sentimentală. Tot ceea ce se întâmplă astăzi te face să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. Nu o să renunți atât de ușor la alesul inimii. Îți dorești foarte mult să faci mai multă mișcare. Ai nevoie de relaxare în aer liber.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 martie 2021

Ești mereu prima atunci când vine vorba de a-ți da seama de sentimentele și gândurile celor din jur, mai ales dacă e vorba de cineva apropiat. Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți în raport cu atmosfera tensionată de lucru, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 martie 2021

Nimic din jur nu pare să strice armonia dintre tine și partenerul de viață. Deși sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat. Ziua se anunță destul de dificilă în ceea ce privește cariera.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 martie 2021

Varietatea se întoarce în viața ta și ai senzația că îți recapeți vitalitatea. Unele tabieturi îți conferă cadrul perfect pentru a te simți în siguranță. Apropierea pe care o trăiești în raport cu partenerul de viață te ajută să rămâi optimistă în ceea ce privește anumite probleme pe care le întâmpinați.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 martie 2021

Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu este în regulă ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate. Faci lucruri extraordinare atunci când nu ți se cere acest lucru, dar ești destul de superficială când poate cei din jur au nevoie de altceva de la tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 martie 2021

Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 martie 2021

Nu trebuie să faci tuturor pe plac și cu siguranță, nu trebuie să fii plăcută de toți cei cu care interacționezi. O astfel de așteptare are la bază un sentiment de profundă neacceptare personală. Chiar dacă este dificil să recunoști, este posibil să fie nevoie să te îndrepți spre un specialist.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 martie 2021

Te afli într-o perioadă destul de antrenantă în plan profesional. Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în acest sector al vieții. Pentru tine, ar fi cea mai importantă reușită până în momentul de față.
Articole astro