Horoscopul zilei de 24 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 martie 2020

Sunt foarte mule situații în care alegi ”să te pui la zid” doar pentru a le oferi satisfacție celor din jur. Cerșești din ce în ce mai avid atenția și iubirea anumitor persoane și de aceea eși precepută ca fiind un fel de ”vampir social”.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 martie 2020

Te simți extenuată fizic și psihic. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai nevoie de echilibru și cumpătare în ceea ce privește propria viață.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 martie 2020

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de această incapacitate a ta de a face lucrurile cum trebuie. Exigența cu care te critici este totuși exagerată.

Rac

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 martie 2020

În ceea ce privește îndoielile pe care le ai în raport cu anumite persoane din viața ta, tot ceea ce trebuie să faci este să vorbești deschis despre ceea ce simți. Astăzi îți vine greu să ieși din rutina cu care ești obișnuită, mai ales că aceasta reprezintă de multe ori catalizatorul echilibrului tău interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 martie 2020

Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Îți este frică de ideea de un ”nou început”. Astăzi ai posibilitatea să îți extinzi planurile de dezvoltare personală, mai ales că din punct de vedere financiar nu te afli în impas

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 martie 2020

Consideri că nu mai ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Trebuie să îți dai voie să simți. Anumite evenimente de care ai parte te ajută mult în acest sens. Deodată, pare că lucrurile de care ai parte iau forma de care ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 martie 2020

Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta. Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. în această perioadă este de preferat să îți îndrepți atenția spre propriile năzuințe.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 martie 2020

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 martie 2020

Ai senzația ca nu mai comunici la fel de bine cu partenerul. Din punctul tău vedere, aceasta este principala problemă care există între voi. Spre sfârșitul zilei duci la îndeplinire unul din proiectele importante pe care le coordonezi. Aceasta reușită înseamnă mult pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 martie 2020

Uneori ai tendința să te alimentezi pe fond compulsiv. Este important să accepți că ai o problemă în acest sens. Caută ajutor de specialitate sau vorbește deschis despre asta cu persoane de încredere. Marte îți ”generează” astăzi o stare exuberantă și jovială în plan personal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 martie 2020

Toate gândurile tale sunt îndreptate, într-un fel sau altul către anumite persoane. Nimic din ceea ce faci nu este lipsit de amprenta evenimentelor care au avut loc între tine și ele. Este momentul să îți dai seama cât este de riscant acest tip de comportament.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 martie 2020

Deși ești capabilă să anticipezi multe acțiuni ale celor din jur, nu ești scutită de suferință. Așteptările pe care le proiectezi asupra celor din jur ajung să se întoarcă împotriva ta. În relațiile de prietenie ai nevoie de mai multă claritate în ceea ce privește sentimentele.
Articole astro