Horoscopul zilei de 24 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 mai 2019

Tot ceea ce vei întreprinde va avea un scop bine definit. Toate drumurile par să ţi se deschidă. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este foarte greu de eliminat.      

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 mai 2019

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, râmâi mereu consecventă în acțiuni. Cu toate astea, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. În relația personală reușești întotdeauna să te adaptezi la contextele în care te afli.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 mai 2019

Starea de rău pe care o simți în aceste zile te împiedică să faci cea mai mare parte din lucrurile propuse. Nu ai deloc răbdare cu tine și chiar și atunci când ar trebui să iei o pauză de la tot, psihic te consumi foarte mult din cauza incapacității de a acționa.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 mai 2019

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, dar imediat dispoziția ta se va transforma într-o stare de spirit apatică. Familia este pentru tine o sursă de energie pozitivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 mai 2019

Într-un moment ești romantică, iar în altul parcă te detașezi cu totul de dorințele sau nevoile emoționale pe care le ai. Trăirile tale sunt confuze, mai ales pentru cei din jur. Într-o relație, doborât de atitudinea ta schimbătoare, partenerul preferă să petreacă mai mult timp cu prietenii.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 mai 2019

Vezi în jurul tău persoane superficiale care nu știu să aprecieze ceea ce au. Această realitate se pare că te sperie mai mult ca niciodată. Și tu ai avut pe alocuri o astfel de atitudine superficială, iar acum te judeci destul de aspru în raport cu acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 mai 2019

Astăzi te complaci într-o stare de spirit apatică și neîncrederea în sine iese la iveală în multe contexte în care te vei afla. Planurile personal și profesional se intercalează destul de mult, iar energia negativă care va lua locul bunei dispoziții în cadrul familiei, va duce tot mai des la conflicte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 mai 2019

Nu ești foarte comunicativă și acest lucru este evident prin modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. De multe ori este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 mai 2019

Treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta. Te-ai maturizat mult în ultima perioadă, nimeni nu poate contesta acest aspect. Cu toate astea, nu alegi să îți negi sentimentele doar pentru a te feri de situații inconfortabile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 mai 2019

Siguranța financiară de care consideri că ai nevoie poate avea și un fundament psihologic. Neîncrederea în sine poate fi un semnal în acest sens. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 mai 2019

Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua aceasta de vineri se află sub influența atroce a lui Saturn. Totul este ”mascat” în alb sau negru.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 mai 2019

Ești mult prea naivă atunci când în jurul tău evenimentele care au loc sunt destul de serioase. Chiar dacă niciodată nu ți s-a părut că lucrurile stagnează mai mult decât o fac acum, trebuie să ai încredere în propriul destin.
Articole astro