Horoscopul zilei de 24 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 iunie 2019

Nonșalanța cu care unii acționează reușește să te intrige și pe tine astăzi. Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 iunie 2019

Nimic din ceea ce ți se întâmplă nu ți se pare imprevizibil. De cele mai multe ori știi exact ce urmează să se întâmple. Reticența pe care o simți în raport cu persoana iubită este posibil să fie doar rezultatul unor problemele personale din trecut, nerezolvate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 iunie 2019

Viața ta socială prinde amploare în această perioadă deoarece ai început să acționezi. Nu îți dorești să te mai complaci în tot felul de stări de vinovăție și autocompasiune. Ai un talent înnăscut atunci când vine vorba de comunicarea cu cei din jur și este indicat să ”profiți” de acest lucru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 iunie 2019

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei zile. Schimbările bruște de temperatură nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social așa cum ți-ai dori.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 iunie 2019

Chiar dacă în momentul de față cariera ta stagnează, acest lucru te motivează și mai mult. Determinarea pe care o arăți celor din jur este un subiect de bârfă pentru anumți colegi. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul companiei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 iunie 2019

Partea de comunicare și tot ceea ce presupun activitățile sociale vor fi prioritățile tale pe parcursul acestei zile. Ai nevoie să te ”îndepărtezi” de dinamica din familie. Uranus va ”mixa” energiile din jurul său și tu vei fi tot mai debusolată în raport cu mai multe relații din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 iunie 2019

Uranus se ”subordonează” din nou lui Marte din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți totul la nivel personal. Vei fi mult mai atrasă de tot ceea ce înseamnă compromis emoțional, dacă acesta aduce în viața ta echilibrul de care ai nevoie. Atunci când vine vorba de carieră, vei fi mult mai focusată pe obiective punctuale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 iunie 2019

Sinceritatea absolută te sperie uneori. Cu toate astea, preferi să fii sinceră cu tine, dar și cu cei din jur, indiferent de consecințe. Chiar dacă prieteniile cele mai de preț încetează uneori, știi că ai dat tot ceea ce ai avut mai bun pentru ca cel de lângă tine să poată avea încredere în tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 iunie 2019

Saturn îți generează o stare exuberantă și jovială în plan personal. Persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. În plus, îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 iunie 2019

Nu e nicio problemă dacă te simți copleșită de emoții încă de la începutul zilei. Familia este o sursă însemnată de stres. Este de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii ei. Indiferent de situația în care te afli, este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 iunie 2019

Această zi este marcată de un fenomen astrologic intens care își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes în carieră la care nu ai fi visat vreodată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 iunie 2019

Indiferent de cât de singură este posibil să te simți astăzi, nu alegi să petreci timpul cu prietenii. Ai nevoie de liniște. Tot ceea ce trăiești te ajută însă să descoperi lucruri noi despre tine ca și persoană, dar și ca femeie sau prietenă de nădejde.
Articole astro