Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 iunie 2018

Retrăirea traumei din copilărie poate scoate la iveală adevăruri importante pentru tine. În această perioadă a vieții îți concentrezi atenția pe vindecarea rănilor. Lucruri și evenimente pe care nu le poți controla ajung să îți invadeze întreaga viață.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 iunie 2018

Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teamă să nu fii dezamăgită. Astăzi te declari mulțumită și în deplină armonie cu tot ceea ce îți oferă viața. Te dezici de toate intențiile de a dramatiza și îți canalizezi atenția doar spre lucrurile frumoase.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 iunie 2018

Consideri că nu mai ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Trebuie să îți dai voie să simți. Anumite evenimente de care ai parte te ajută mult în acest sens. Deodată, pare că lucrurile de care ai parte iau forma de care ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 iunie 2018

Marte îți generează astăzi o stare exuberantă și jovială în plan personal. Persoana iubita va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. În plus, îți va fi mult mai usor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 iunie 2018

Familia este o sursă însemnată de stres și e de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii ei. Indiferent de situația în care te afli, astăzi este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet.  Este șansa ta să scapi de niște vechi obiceiuri care ajung mereu să te dezechilibreze emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 iunie 2018

Într-o relație, dragostea îți arată faptul că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Singură, posibilitatea de a-ți întâlni sufletul pereche nu este tocmai fezabilă pentru această zi. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații de vacanță, chiar dacă nu vei reuși să ajungi niciunde.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 iunie 2018

Astăzi, în ciuda unor probleme importante, viața sentimentală va funcționa la parametri normali. Deși tu și partenerul sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 iunie 2018

Dacă ești într-o relație, astăzi vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Nimic din jur nu pare să strice armonia dintre voi. Stabilitatea legăturii care există între voi face ca tot ceea ce trăiți împreună să vă aducă împlinire și armonie. În această zi nu ești pregătită pentru noi compromisuri emoționale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 iunie 2018

Persoanele din jur sunt destul de critice la adresa ta. Acțiunile tale nu sunt tolerate nici de cei mai buni prieteni. Încrederea pe care o ai în propria persoană devine tot mai șubredă cu fiecare zi care trece. Este posibil să fie vorba despre un dezechilibru psihic. Fă lucruri care să te ajute să te apreciezi mai mult!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 iunie 2018

Ești mereu prima atunci când vine vorba de a-ți da seama de sentimentele și gândurile celor din jur, mai ales dacă e vorba de cineva apropiat. Această deschidere emoțională face din tine o persoană altruistă și implicată. Cu toate astea, îți consumă mult din energie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 iunie 2018

Într-o relație, știi din timp ce vrea partenerul tău să spună sau să facă. Deși ești capabilă să anticipezi aceste lucruri, nu ești scutită de suferință. Predispoziția ta spre o sensibilitate exagerată aduce mereu conflicte între tine și cei din jur. Ziua este potrivită pentru realizarea acelor obiectvie personale care au fost amânate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 iunie 2018

Atunci când vine vorba de decizii definitorii pentru tine, nu te lăsa influențată de sfaturile celor din jur. Tu ești singura care își cunoaște în profunzime sentimentele, dar și slăbiciunile. Atmosfera din familie de astăzi te încântă și te relaxează.
Articole astro