Horoscopul zilei de 24 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 iulie 2021

Influenţa energetică a lui Saturn ”acaparează” totul în jurul său. Se pare că în această perioadă din viața ta, prietenii de ani buni se vor ”eroda” brusc și fără să înțelegi prea bine de ce, iar această schimbare va fi percepută ca fiind una radicală pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 iulie 2021

Deși în zodia ta Saturn va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei zile. Indiferent de starea ta de spirit, rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi din viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 iulie 2021

Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Indiciile comportamentale pe care le primești de la cei din jur te motivează. Chiar dacă se zice că regulile sunt făcute pentru a fi și încălcate, tu nu te vei simți niciodată confortabil să o faci.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 iulie 2021

Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi. Influența evidentă venită din partea lui Saturn te încurajează să mergi totuși spre direcția pe care ți-o dictează intuiția.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 iulie 2021

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată pe zi ce trece. Ai senzația că nu reușești să mai comunici la fel de bine cu partenerul. De asemenea, tu îți dorești mai multă libertate, iar el este o fire mai introvertită și adoră mult prea mult activitățile statice.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 iulie 2021

Mesajele pe care le recepționezi de la cei din jur nu ți se prezintă întotdeauna într-o formă accesibilă. Pentru a susține că empatizezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de dedicare și cunoaștere de sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 iulie 2021

Neglijarea propriei persoane are efecte adverse pe termen lung. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea psihică pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai grijă de sufletul tău!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 iulie 2021

În plan personal, astrele îți transmit astăzi o energie conflictuală. Ai senzația că ești adusă mereu în postura de a face alegeri. Deși stai destul de prost la capitolul decizional, știi foarte bine că în acest proces tot ceea ce trebuie să primeze este propriul confort emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 iulie 2021

Agitația pe care o simți în jurul tău încă de la primele ore ale dimineții te învăluie într-un sentiment de nesiguranță. Lumea este grăbită, toți cei cu care comunici parcă nu au timp nici măcar de propriile gânduri sau emoții, iar faptul că te recunoști în această dinamică, te sperie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 iulie 2021

Configurația extraordinară a planetelor îți garantează împlinire emoțională. Determinarea pe care o arăți celor din jur este un subiect de bârfă pentru anumți colegi. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul companiei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 iulie 2021

Nu întotdeauna este necesar ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate și de persoane pe care să te poți baza cu adevărat. Incertitudinea și nesiguranța se întorc în viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 iulie 2021

La birou nu există zi în care să nu fii pusă la zid de anumite persoane cu autoritate care te desconsideră. Atunci când vine vorba de propriile trăiri, nu știi dacă îți este frică să le accepți valoarea, cât mai degrabă îți este frică de ce schimbări pot aduce în viața ta.
Articole astro