Horoscopul zilei de 24 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 iulie 2020

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 iulie 2020

Te simți captivă într-o relație de prietenie care oricum nu mai are niciun sens din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reușești să te detașezi emoțional de persoana în cauză. Ai nevoie să îți focusezi atenția spre alte obiective, profesionale sau personale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 iulie 2020

Neglijarea complet necontrolată a propriei persoane are efecte adverse pe termen lung. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea psihică pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai grijă de sufletul tău!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 iulie 2020

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 iulie 2020

Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult. Colaborarea pe care o începi de curând cu un partener de afaceri, te ajută să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Noul tău mod de lucru va fi proiectat sub forma unor idei revoluționare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 iulie 2020

Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Chiar dacă unele lucruri sunt mai greu de îndeplinit, rămâi încrezătoare în propria persoană! Părerile celor din jur reflectă universul lor interior. Nu trebuie să te impacteze în niciun fel.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 iulie 2020

Nonșalanța cu care acționează unii reușește să te intrige chiar și pe tine. Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 iulie 2020

Mercur îți va transmite astăzi o stare de spirit jovială, chiar dacă din punct de vedere fizic nu te simți bine. Mulți sunt cei care se bazează pe tine la birou. Deși acest aspect de încântă, în același timp te și epuizează psihic. Nu mai ai deloc timp pentru tine și nu îți place că trebuie să renunți la proiectele personale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 iulie 2020

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de această incapacitate a ta de a face lucrurile cum trebuie. Exigența cu care te critici este totuși exagerată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 iulie 2020

Te lași condusă de emoții. Îți este frică de ideea de un ”nou început”. Firea sceptică te ține mereu în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Pentru tine, în această perioadă a vieții, poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 iulie 2020

Viaţa ta are nevoie de claritate. Negura și starea de nesiguranță în care te afunzi cu fiecare zi care trece este din ce în ce mai greu de cuprins. Din partea astrelor, cu precădere din partea lui Saturn, primeşti astăzi multă energie şi exuberanţă. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 iulie 2020

Stima ta de sine trăieşte o ”explozie”. Trebuie să înveţi să îi faci faţă fără ca sistemul tău de valori să fie afectat, în sensul negativ, desigur. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Firea ta retrasă nu este în avantajul tău.
Articole astro