Horoscopul zilei de 24 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 iulie 2019

Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te afli. Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. Pentru a te asigura că ceea ce gândești este real, este indicat să vorbești deschis despre ceea ce simți.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 iulie 2019

Nu te lăsa condusă de prejudecăți! A face ceea ce simți are impact vizibil asupra stării tale psihice, dar asta aduce cu sine și o serie de așteptări în raport cu acțiunile tale. A te desprinde de acestea din urmă reprezintă de fapt cheia împlinirii emoționale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 iulie 2019

Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Chiar dacă unele lucruri sunt mai greu de îndeplinit, rămâi încrezătoare în propria persoană! Părerile celor din jur reflectă universul lor interior. Nu trebuie să te impacteze în niciun fel.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 iulie 2019

Sunt foarte mule situații în care alegi ”să te pui la zid” doar pentru a le oferi satisfacție celor din jur. Cerșești din ce în ce mai avid atenția și iubirea anumitor persoane și de aceea eși precepută ca fiind un fel de ”vampir social”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 iulie 2019

Nu îți place să lucrezi cu prietenii deoarece consideri că un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor. Ești de părere că oamenii nu au capacitatea necesară de a nu lua lucrurile personal și orice mică dispută poate lua proporții la care nu ne așteptam vreodată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 iulie 2019

Te simți extenuată fizic și psihic. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai nevoie de echilibru și cumpătare în ceea ce privește propria viață.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 iulie 2019

Venus va pulsa destul de mult în sectorul financiar. Este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 iulie 2019

Astăzi este posibil să ai parte de o discuție serioasă și sinceră cu partenerul tău. Această apropiere vă ajută să descoperiți lucruri interesante și captivante unul despre celălalt. Deși este abia mijlocul săptămânii, te gândești la activitățile planificate pentru weekend.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 iulie 2019

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de această incapacitate a ta de a face lucrurile cum trebuie. Exigența cu care te critici este totuși exagerată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 iulie 2019

Nu trebuie să te lași influențată de ”efectul de turmă”, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Astăzi te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 iulie 2019

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Zilele acestea aduc constant neliniște în viața personală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 iulie 2019

Te lași condusă de emoții. Îți este frică de ideea de un ”nou început”. Firea sceptică te ține mereu în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Pentru tine, în această perioadă a vieții, poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență.
Articole astro