Horoscopul zilei de 24 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 iulie 2018

Nu ești foarte comunicativă și acest lucru este foarte evident în modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești. De multe ori pe parcursul acestei zile este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 iulie 2018

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Deși resimți chiar și la nivel somatic starea de agitație, vei face ce este mai bine pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 iulie 2018

Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează o situație conflictuală în care te vei afla la birou. Ai învățat, în timp, să nu mai pui accent pe confortul celor din jur. Aceștia oricum vor găsi întotdeauna motive pentru a se simți dezamăgiți de tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 iulie 2018

O întâmplare ciudată și tensionată îți atrage atentia și te face să te gândești mai mult la familia și prietenii tai. Sunt multe momente pe parcursul acestei zile când realizezi că trebuie să lucrezi la lista de priorități. Nu mai fă compromisuri în acest sens!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 iulie 2018

Persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău impulsiv. În plus, astăzi îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe. Această zi este perfectă pentru relaxare și odihnă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 iulie 2018

Astăzi duci la îndeplinire unul din proiectele importante pe care le coordonezi. Aceasta reușită înseamnă mult pentru tine. Îți confirmă încă o dată că trebuie să ai încredere în propriile abilități. Deși în această perioadă viața de familie nu îți oferă prea multă armonie, rămâi în mod consecvent alături de cei dragi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 iulie 2018

Starea energică pe care o resimți te ajută să te dedici cu tot interesul sarcinilor administrative. Proiectele din plan personal vor avea nevoie de o restructurare. Îți dorești să faci foarte multe și constați că timpul pare să nu fie suficient. Ai nevoie de o mai bună organizare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 iulie 2018

În această perioadă ai senzația tot mai acut că legătura dintre tine și partener se erodează. Planurile pe care le aveați împreună au fost anulate din motive puerile, din punctul tău de vedere. Deși toată ființa ta își dorește să găsești o explicație plauzibilă în acest sens, nu crezi că acest lucru se va întâmpla.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 iulie 2018

Stima ta de sine trăieşte o explozie. Trebuie să înveţi să îi faci faţă fără ca sistemul tău de valori să fie afectat, în sensul negativ, desigur. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Firea ta retrasă nu este în avantajul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 iulie 2018

Viaţa ta are nevoie de claritate. Negura și starea de nesiguranță în care te afunzi cu fiecare zi care trece este din ce în ce mai greu de cuprins. Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Chiar dacă unele lucruri sunt mai greu de îndeplinit, rămâi încrezătoare în propria persoană!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 iulie 2018

Deşi frustrările pe care le trăiești în această zi în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. Sunt foarte mule situații în care alegi ”să te pui la zid” doar pentru a le oferi satisfacție celor din jur. Cerșești din ce în ce mai avid atenția și iubirea celor din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 iulie 2018

Neglijența complet necontrolată a propriei persoane are efecte adeverse pe termen lung. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea psihică pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai nevoie de echilibru și cumpătare în ceea ce privește propria viață.
Articole astro