Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Neglijarea propriei persoane are efecte adverse pe termen lung. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea psihică pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai grijă de sufletul tău!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Evită să te mai cramponezi în nereușitele de care ai parte! Dacă vei privi cu sinceritate către propria persoană, îți vei da seama că toate reusursele se află în tine. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți permiți să fie accesate. Această zi este ”fructuoasă” din acest punct de vedere.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Influenţa energetică a lui Saturn ”acaparează” totul în jurul său. Se pare că în această perioadă din viața ta, prietenii de ani buni se vor ”eroda” brusc și fără să înțelegi prea bine de ce, iar această schimbare va fi percepută ca fiind una radicală pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Indiferent de haosul cosmic care va putea fi perceput astăzi la nivel relațional, nu trebuie să te concentrezi prea mult pe a-i ține aproape pe cei dragi. Chiar dacă ești înconjurată de persoane de calitate, sunt multe momente în care te vei simți singură.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Este ușor pentru fiecare dintre noi să ”alunecăm” spre zone periculoase, oricât de multe principii  am avea. Reușești să te detașezi de ceea ce contează pentru tine ca profesionist deoarece ești conștientă că nimic din ceea ce ai face în prezent, nu ar conta pentru cei de la birou.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

La birou, colegii și superiorii îți apreciază creativitatea, dar asta nu înseamnă că și în plan personal te descurci la fel de bine cu provocările care apar zi de zi. Unele evenimente de care ai parte sunt destul de dificil de integrat tocmai din cauza ambiguității care le caracterizează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Vezi în jurul tău persoane superficiale care nu știu să aprecieze ceea ce au. Această realitate se pare că te sperie mai mult ca niciodată. Este posibil ca și tu să fi simțit pe alocuri că te îndrepți spre o astfel de atitudine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Odată ce noi avem grijă ca acest lucru să nu se întâmple, lucrurile nu au cum să scape de sub control. Niciodată nu ești complet convinsă că acțiunile tale sunt cele potrivite. Acționezi prin prisma propriilor emoții și acestea te pot duce spre zone pline de compromis.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău impulsiv. În plus, astăzi îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe. Această este provocatoare și destul de obositoare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Nonșalanța cu care unii acționează reușește să te intrige și pe tine astăzi. Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Din partea lui Jupiter, primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Indiciile comportamentale pe care le primești de la cei din jur te motivează. Chiar dacă se zice că regulile sunt făcute pentru a fi și încălcate, tu nu te vei simți niciodată confortabil să o faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 ianuarie 2023

Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, nu ești pregătită pentru noi începuturi. Influența evidentă venită din partea lui Saturn te încurajează să mergi totuși spre direcția pe care ți-o dictează intuiția.
Articole astro