Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Nu îți place să lucrezi cu prietenii deoarece consideri că un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor. Ești de părere că oamenii nu au capacitatea necesară de a nu lua lucrurile personal și orice mică dispută poate lua proporții la care nu ne așteptam vreodată.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Micile rezoluții pe care le ai stabilite pentru această zi te ajută să te organizezi foarte bine. Chiar dacă sunt și evenimente imprevizibile, nu vei ieși de pe ”traiectoria” pe care ți-ai impus-o. Seara alegi să o petreci alături de o gașcă de prieteni în mijlocul căreia întotdeauna îți găsești surse de inspirație.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua aceasta de luni se află sub influența atroce a lui Saturn. Totul este ”mascat” în alb sau negru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Capacitatea ta de a te adapta diferitelor contexte în care te afli te ajută să nu resimți atât de intens schimbările care au loc în viața ta. Mercur va fi și el astăzi destul de ”expresiv” și de aceea vei avea tendința să faci multe compromisuri în plan personal.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Neglijarea propriei persoane are efecte adverse pe termen lung. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea psihică pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai grijă de sufletul tău!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Este foarte ușor pentru fiecare dintre noi să ”alunecăm” spre zone periculoase, oricât de multe principii după care să ne ghidăm am avea. Reușești să te detașezi de ceea ce contează pentru tine ca profesionist deoarece ești conștientă că nimic din ceea ce ai face în prezent, nu ar conta pentru cei de la birou.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

În plan personal, astrele îți transmit astăzi o energie conflictuală. Ai senzația că ești adusă mereu în postura de a face alegeri. Deși stai destul de prost la capitolul decizional, știi foarte bine că în acest proces tot ceea ce trebuie să primeze este propriul confort emoțional.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Chiar dacă de cele mai mult ori acționezi egocentric, încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu întotdeauna este necesar ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate și de persoane pe care să te poți baza cu adevărat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Punctele de cotitură pe care este esențial să le treci în ceea ce privește dezvoltarea personală, sunt greu de manageriat din punct de vedere emoțional. Petrece mai mult timp singură. Ai nevoie de timp cu tine, iar prezența celorlalți îți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Configurația extraordinară a planetelor îți garantează împlinire emoțională și schimbări profunde legate de relația pe care o ai. Determinarea pe care o arăți este un subiect de bârfă pentru anumți colegi. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Procesul de introspecție și autoanaliză în care te vei avânta pe parcursul acestei zile te va scoate destul de des din zona de confort. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, nu trebuie să îţi demonstrezi abilităţile într-un mod agresiv.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 ianuarie 2022

Mai înțelegătoare decât de obicei, atragi simpatia persoanelor din jur. Astrele lucrează astăzi în favoarea ta și îți oferă relații bazate pe încredere reciprocă. Pe parcursul acestei zile îți vei pune des întrebări cu privire la latura ta umană.
Articole astro