Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Te lași condusă de emoții. Îți este frică de ideea de un ”nou început”. Firea sceptică te ține mereu în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Pentru tine, în această perioadă a vieții, poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de această incapacitate a ta de a face lucrurile cum trebuie. Exigența cu care te critici este totuși exagerată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Este foarte ușor pentru fiecare dintre noi să ”alunecăm” spre zone periculoase, oricât de multe principii după care să ne ghidăm am avea. Reușești să te detașezi de ceea ce contează pentru tine ca profesionist deoarece ești conștientă că nimic din ceea ce ai face în prezent, nu ar conta pentru cei de la birou.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Te simți extenuată fizic și psihic. Atunci când cei dragi vor avea nevoie de tine, tu nu le vei putea oferi ajutorul sau zâmbetul tău pentru că tensiunea pe care o vei resimți nu te va lăsa să faci asta. Ai nevoie de echilibru și cumpătare în ceea ce privește propria viață.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Nu mai ai deloc timp pentru tine. Mai mult decât atât, îți pierzi concentrarea necesară pentru atingerea propriilor obiective. Este important să găsești un echilibru în acest sens. Deși în această perioadă viața de familie nu îți oferă prea multă armonie, rămâi în mod consecvent alături de cei dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Chiar dacă de cele mai mult ori acționezi egocentric, încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu întotdeauna este necesar ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate și de persoane pe care să te poți baza cu adevărat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Singură, posibilitatea de a-ți întâlni sufletul pereche nu este tocmai fezabilă pentru această zi. Implicată într-o relație, îți dai seama că pentru a ajunge la un anumit echilibru emoțional nu este suficient să faci compromisuri. Natura personalității celui de lângă tine este definitorie în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Consideri că nu mai ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Trebuie să îți dai voie să simți. Anumite evenimente de care ai parte te ajută mult în acest sens. Deodată, pare că lucrurile de care ai parte iau forma de care ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Chiar dacă unele lucruri sunt mai greu de îndeplinit, rămâi încrezătoare în propria persoană! Părerile celor din jur reflectă universul lor interior. Nu trebuie să te impacteze în niciun fel.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Agitația pe care o simți în jurul tău încă de la primele ore ale dimineții te învăluie într-un sentiment de nesiguranță. Lumea este grăbită, toți cei cu care comunici parcă nu au timp nici măcar de propriile gânduri sau emoții, iar faptul că te recunoști în această dinamică, te sperie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 ianuarie 2021

Configurația extraordinară a planetelor îți garantează împlinire emoțională și schimbări profunde legate de relația pe care o ai. Determinarea în plan profesional este un subiect de bârfă pentru anumite persoane. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul companiei.
Articole astro