Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Indicii comportamentali pe care îi primești de la cei din jur te motivează. Chiar dacă regulile sunt făcute pentru a fi și încălcate, tu nu te vei simți niciodată confortabil să o faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Implicată într-o relație, îți dai seama că pentru a ajunge la un anumit echilibru emoțional nu este suficient să faci compromisuri. Natura personalității celui de lângă tine este definitorie în acest sens. Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare în raport cu cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Din cauza unor neînțelegeri, persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. Chiar dacă știi că situația de compromis în care te afli acum este ceva trecător, tot nu reușești să îți controlezi starea de anxietate. Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești. Trebuie doar să accepți asta.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Este de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii familiei tale, atât timp cât tu ești mereu în centrul acțiunii. Indiferent de situația în care te afli, este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet. Modul în care încerci parcă să mușamalizezi lucrurile nu este unul benefic pentru propriul echilibru emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Îți menții privirea asupra propriilor obiective și nu te lași distrasă de la drumul pe care ți l-ai ales deja. În punctul în care te afli reușești să ”vizualizezi” modul în care vor decurge lucrurile și asta îți dă o senzație de putere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Pasiunea pentru tot ceea ce faci și obiectivele migălos creionate sunt principalele atuuri atunci când se vorbește despre reușitele tale. Alegerile culinare pe care le vei face vor adânci senzația că te alimentezi foarte prost și nu ai grijă de sănătatea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Nu ești foarte comunicativă și acest lucru este foarte evident prin modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. De multe ori pe este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Te-ai maturizat mult în ultima perioadă, nimeni nu poate contesta acest aspect. Acum nu mai alegi să îți negi sentimentele doar pentru a te feri de situații inconfortabile. Vezi în jurul tău persoane superficiale care nu știu să aprecieze ceea ce au. Această realitate se pare că te sperie mai mult ca niciodată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Nu mai ai deloc timp pentru tine. Mai mult decât atât, îți pierzi concentrarea necesară pentru atingerea propriilor obiective. Este important să găsești un echilibru în acest sens. Deși în această perioadă viața de familie nu îți oferă prea multă armonie, rămâi în mod consecvent alături de cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 ianuarie 2020

Astăzi duci la îndeplinire unul din proiectele importante pe care le coordonezi. Aceasta reușită înseamnă mult pentru tine. Îți confirmă încă o dată că trebuie să ai încredere în propriile abilități. Astăzi îți împarți timpul între familie și prieteni. Ei sunt cei care te energizează.
Articole astro