Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat, mai exact obiectivele profesionale. Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, alegi să îți exprimi sentimentele într-un mod spontan. Alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Nimic din ceea ce trăiești în această perioadă nu pare să strice armonia dintre tine și partenerul de viață. Deși sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Deși ești capabilă să anticipezi multe acțiuni ale celor din jur, nu ești scutită de suferință. Așteptările pe care le proiectezi asupra celor din jur ajung să se întoarcă împotriva ta. În relațiile de prietenie ai nevoie de mai multă claritate în ceea ce privește sentimentele.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Micile rezoluții pe care le ai stabilite pentru această zi te ajută să te organizezi foarte bine. Chiar dacă sunt și evenimente imprevizibile, nu vei ieși de pe ”traiectoria” pe care ți-ai impus-o. Seara alegi să o petreci alături de o gașcă de prieteni în mijlocul căreia întotdeauna îți găsești surse de inspirație.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi. Aceștia caută mereu motive pentru a te discredita. În familie ești o fire mult prea explozivă pentru a putea reuși să rezolvi conflictele așa cum ți-ai dori.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Nonșalanța cu care acționează unii reușește să te intrige și pe tine. Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teamă să nu fii dezamăgită. Astăzi te declari mulțumită și în deplină armonie cu tot ceea ce îți oferă viața. Te dezici de toate intențiile inconștientului de a dramatiza și îți canalizezi atenția doar spre lucrurile frumoase.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Indiferent de consecințele pe care le presupun anumite acțiuni, trebuie să îți dai voie să simți. Anumite evenimente de care ai parte te ajută mult în acest sens. Deodată, pare că lucrurile de care ai parte iau forma de care ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Din cauza problemelor pe care le întâmpină membrii ei, familia este o sursă însemnată de stres și e de așteptat să fii afectată de tot ceea ce se întâmplă. Indiferent de situația în care te afli, astăzi este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta. Te-ai maturizat mult în ultima perioadă și nimeni nu poate contesta acest aspect. Cu toate astea, nu alegi să îți negi sentimentele doar pentru a te feri de situații inconfortabile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 ianuarie 2019

Mercur îți va transmite astăzi o stare de spirit jovială, chiar dacă din punct de vedere fizic nu te simți foarte bine. Mulți sunt cei care se bazează pe tine la birou. Deși acest aspect de încântă, în același timp te și epuizează psihic. Nu mai ai deloc timp pentru tine și nu îți place că trebuie să renunți la proiectele personale.
Articole astro