Horoscopul zilei de 24 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 februarie 2022

Astăzi ai nevoie ca cei din jur să știe unde te ”clasezi” din punct de vedere emoțional. Chiar dacă planurile pe care le aveai cu prietenii se anulează pe ultima sută de metri, ție îți convine acest lucru deoarece oricum preferai să te odihnești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 februarie 2022

Saturn îți generează o stare exuberantă și jovială în plan personal. Persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. În plus, îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 februarie 2022

Familia este o sursă însemnată de stres. Este de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii ei. Indiferent de situația în care te afli, este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre o mare dezamăgire.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 februarie 2022

Se pare că în această perioadă din viața ta, prietenii de ani buni se vor ”eroda” brusc și fără să înțelegi prea bine de ce, iar această schimbare va fi percepută ca fiind una radicală pentru tine. Reașezarea emoțională pe care o vei experimenta te va ajuta enorm în procesul tău personal de dezvoltare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 februarie 2022

Indiferent de ceea ce îți dictează inima, încearcă totuși să nu acționezi complet irațional. Deși tu și persoana iubită sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 februarie 2022

Nimic din ceea ce ți se întâmplă nu ți se pare imprevizibil. De cele mai multe ori știi exact ce urmează să se întâmple. Reticența pe care o simți în raport cu persoana iubită este posibil să fie doar rezultatul unor problemele personale din trecut, nerezolvate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 februarie 2022

Perioada presărată cu diverse reușite atât în plan personal, cât și în plan profesional îți confirmă încă o dată că trebuie să ai încredere în propriile abilități.  Astăzi îți va fi mult mai ușor să vorbești despre ceea ce simți decât să acționezi prin prisma emoțiilor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 februarie 2022

Viața ta socială prinde amploare în această perioadă deoarece ai început să acționezi. Nu îți dorești să te mai complaci în tot felul de stări de vinovăție și autocompasiune. Ai un talent înnăscut atunci când vine vorba de comunicarea cu cei din jur și este indicat să ”profiți” de acest lucru.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 februarie 2022

Din partea lui Jupiter primești destul de multă energie şi entuziasm. O idee destul de neconvențională care ți-a trecut  prin minte începe să prindă formă. Odată ce lucrurile vor intra pe făgașul normal în ceea ce privește viața profesională, totul ți se va părea mult mai simplu de îndeplinit.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 februarie 2022

Ziua aceasta se anunță fabuloasă având în vedere timpul de calitate pe care îl vei petrece alături de familie. Este aproape sfârșit de săptămână și nu te poți gândi la nimic altceva în-afară de odihnă. Resursele tale interioare sunt epuizate total.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 februarie 2022

Chiar dacă intuiția îți spune că ești în siguranță proclamând atât de agresiv nevoia de independență, este de preferat să nu ieși prea mult în evidență. Energia acestei zile de joi a te îndeamnă să rămâi ancorată în sentimentul de armonie pe care îl trăiești în familie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 februarie 2022

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei zile. Schimbările bruște de temperatură nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social așa cum ți-ai dori.  
Articole astro