Horoscopul zilei de 24 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 februarie 2020

Treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta. Te-ai maturizat mult în ultima perioadă, nimeni nu poate contesta acest aspect. Cu toate astea, nu alegi să îți negi sentimentele doar pentru a te feri de situații inconfortabile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 februarie 2020

Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, ai nevoie de discreție. Chiar dacă planurile pe care le aveai cu prietenii se anulează pe ultima sută de metri, ție îți convine acest lucru deoarece oricum preferai să te odihnești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 februarie 2020

Nu trebuie să te lași influențată de ”efectul de turmă”, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Astăzi te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 februarie 2020

Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua aceasta de început de săptămâna se află sub influența atroce a lui Saturn. Totul este ”mascat” în alb sau negru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 februarie 2020

Tot ceea ce vei întreprinde va avea un scop bine definit. Toate drumurile par să ţi se deschidă. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este foarte greu de eliminat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 februarie 2020

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Pentru tine, în această perioadă a vieții, poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 februarie 2020

Ești mereu prima atunci când vine vorba de a-ți da seama de sentimentele și gândurile celor din jur. Indiferent că este vorba de probleme mai grave sau de trecătoare întrebări fără răspuns, îți dorești ca persoanele de referință pentru tine să îți ofere un punct de vedere autentic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 februarie 2020

Micile rezoluții pe care le ai stabilite pentru această zi te ajută să te organizezi foarte bine. Chiar dacă sunt și evenimente imprevizibile, nu vei ieși de pe ”traiectoria” pe care ți-ai impus-o. Seara alegi să o petreci alături de o gașcă de prieteni în mijlocul căreia întotdeauna îți găsești surse de inspirație.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 februarie 2020

Nu ești foarte comunicativă și acest lucru este foarte evident prin modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. De multe ori este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 februarie 2020

Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează o situație conflictuală în care te vei afla la birou. Ai învățat, în timp, să nu mai pui accent pe confortul celor din jur. Aceștia oricum vor găsi întotdeauna motive pentru a se simți dezamăgiți de tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 februarie 2020

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Deși resimți chiar și la nivel somatic starea de agitație, vei face ce este mai bine pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 februarie 2020

Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi. Aceștia caută mereu motive pentru a te discredita. În familie ești o fire mult prea explozivă pentru a putea reuși să rezolvi conflictele așa cum ți-ai dori.
Articole astro