Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 februarie 2019

Ești mereu prima atunci când vine vorba de a-ți da seama de sentimentele și gândurile celor din jur. Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi. Aceștia caută mereu motive pentru a te discredita.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 februarie 2019

Nonșalanța cu care acționează unii încă reușește să te intrige. Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 februarie 2019

Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci! Uneori ai tendința să te alimentezi pe fond compulsiv. Este important să accepți că ai o problemă în acest sens. Caută ajutor de specialitate sau vorbește deschis despre asta cu persoane de încredere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 februarie 2019

Ai senzația ca nu mai comunici la fel de bine cu partenerul. Din punctul tău vedere, aceasta este principala problemă care există dintre voi. Spre sfârșitul zilei duci la îndeplinire unul din proiectele importante pe care le coordonezi. Aceasta reușită înseamnă mult pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 februarie 2019

Perioada presărată cu diverse reușite atât în plan personal, cât și în plan profesional îți confirmă încă o dată că trebuie să ai încredere în propriile abilități.  Astăzi îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete, mai ales în cadrul relației personale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 februarie 2019

Viața profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația. Partea de început a zilei va aduce multă activitate în aria comunicării cu cei dragi. Petreci mult mai mult timp de calitate în familie și îți faci planuri de vacanță.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 februarie 2019

Din partea lui Jupiter primești destul de multă energie şi entuziasm. O idee destul de neconvențională care ți-a trecut  prin minte încă de anul trecut începe să prindă formă. Odată ce lucrurile vor intra pe făgașul normal în ceea ce privește viața profesională, totul ți se va părea mult mai simplu de îndeplinit.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 februarie 2019

Alegi ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur, cu foarte multă atenție. Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 februarie 2019

Chiar dacă intuiția îți spune că ești în siguranță proclamând atât de agresiv nevoia de independență afectivă, îți dai seama că lucrurile stau tocmai invers. Ziua aceasta de weekend te îndeamnă să rămâi ancorată în sentimentul de armonie pe care îl trăiești în familie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 februarie 2019

Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, ai nevoie de discreție. Indiferent că este vorba de probleme mai grave sau de trecătoare întrebări fără răspuns, îți dorești ca persoanele de referință pentru tine să îți ofere un punct de vedere autentic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 februarie 2019

Astăzi ai nevoie ca cei din jur să știe unde te ”clasezi” din punct de vedere emoțional. Chiar dacă planurile pe care le aveai cu prietenii se anulează pe ultima sută de metri, ție îți convine acest lucru deoarece oricum preferai să te odihnești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 februarie 2019

Securitatea emoțională nu este ceva palpabil, ci se construiește cu grijă și dedicare prin relațiile pe care le avem cu cei din jur. Recunoștința pe care o simți pentru anumite persoane te face să simți că faci lucrurile cum trebuie și nu ai niciun regret cu privire la deciziile luate în trecut.
Articole astro