Horoscopul zilei de 24 februarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 februarie 2018

Marte și Venus îți generează o stare exuberantă și jovială în plan personal. Persoana iubita va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. În plus, îți va fi mult mai usor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 februarie 2018

Nu e nicio problemă dacă te simți copleșită de emoții încă de la începutul zilei. Familia este o sursă însemnată de stres și e de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii ei. Indiferent de situația în care te afli, astăzi este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 februarie 2018

În această zi de sâmbătă ești concentrată pe noi începuturi. Este șansa ta să scapi de niste vechi obiceiuri care ajung mereu să te dezechilibreze emoțional. Persoana iubită îți înțelege și respectă deciziile, oricare ar fi acestea. Armonia dintre voi este de invidiat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 februarie 2018

În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești. Acesta poate fi motivul din cauza căruia devii atât de reticentă la ceea ce spun cei din jur în raport cu viața ta. Indiferent de cât de singură te simți astăzi, nu alegi să petreci timpul cu prietenii. Ai nevoie de liniște.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 februarie 2018

Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine din anturajul tău. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 februarie 2018

Calmul revine în viața sentimentală. Tot ceea ce se întâmplă astăzi te face să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. Nu o să renunți atît de ușor la alesul inimii. Îți dorești foarte mult să faci mai multă mișcare. Ai nevoie de relaxare în aer liber.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 februarie 2018

Retrăirea traumei din copilărie poate scoate la iveală adevăruri importante pentru tine. În această perioadă a vieții îți concentrezi atenția pe vindecarea rănilor. Lucruri și evenimente pe care nu le poți controla ajung să îți invadeze întreaga viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 februarie 2018

Gândești totul într-o mare viteză. Iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teamă să nu fii dezamăgită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 februarie 2018

Deși evenimentele care au loc astăzi vor fi ostile pentru tine, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca și persoană. Indiferent de ceea ce îți dictează inima, încearcă totuși să nu acționezi complet irațional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 februarie 2018

Nu ești foarte comunicativă și acest lucru este foarte evident în modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. De multe ori pe parcursul acestei zile este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 februarie 2018

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează această situație.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 februarie 2018

O întâmplare ciudată și tensionată îți atrage atentia și te face să te gândești mai mult la familia și prietenii tai. Vezi în jurul tău persoane superficiale care nu știu să aprecieze ceea ce au. Această realitate se pare că te sperie mai mult ca niciodată.
Articole astro