Horoscopul zilei de 24 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi. Aceștia caută mereu motive pentru a te discredita. Fără să preconizezi acest lucru, viața ta ia o întorsătură neașteptată atunci când vine vorba de relația personală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Incertitudinea și nesiguranța se întorc în viața ta. La birou nu există zi în care să nu fii pusă la zid de anumite persoane cu autoritate care te desconsideră. Atunci când vine vorba de propriile trăiri, nu știi dacă îți este frică să le accepți valoarea, cât mai degrabă îți este frică de ce schimbări pot aduce în viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Sinceritatea absolută te sperie uneori. Cu toate astea, preferi să fii sinceră cu tine, dar și cu cei din jur, indiferent de consecințe. Chiar dacă prieteniile cele mai de preț încetează uneori, știi că ai dat tot ceea ce ai avut mai bun pentru ca cel de lângă tine să poată avea încredere în tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Nimic din ceea ce ți se întâmplă nu ți se pare imprevizibil. De cele mai multe ori știi exact ce urmează să se întâmple. Reticența pe care o simți în raport cu persoana iubită este posibil să fie doar rezultatul unor problemele personale din trecut, nerezolvate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Siguranța financiară de care consideri că ai nevoie poate avea și un fundament psihologic. Neîncrederea în sine poate fi un semnal în acest sens. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Familia este pentru tine principala sursă de energie pozitivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teamă să nu fii dezamăgită. Astăzi te declari mulțumită și în deplină armonie cu tot ceea ce îți oferă viața. Te dezici de toate intențiile de a dramatiza și îți canalizezi atenția doar spre lucrurile frumoase.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Deși ești capabilă să anticipezi multe acțiuni ale celor din jur, nu ești scutită de suferință. Așteptările pe care le proiectezi asupra celor din jur ajung să se întoarcă împotriva ta. În relațiile de prietenie ai nevoie de mai multă claritate în ceea ce privește sentimentele.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de această incapacitate a ta de a face lucrurile cum trebuie. Exigența cu care te critici este totuși exagerată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Marte îți generează astăzi o stare exuberantă și jovială în plan personal. Persoana iubita va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. În plus, îți va fi mult mai usor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Calmul revine în viața sentimentală. Tot ceea ce se întâmplă astăzi te face să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. Nu o să renunți atât de ușor la alesul inimii. Îți dorești foarte mult să faci mai multă mișcare. Ai nevoie de relaxare în aer liber.    

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Dacă ești într-o relație, astăzi vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Nimic din jur nu pare să strice armonia dintre voi. Stabilitatea legăturii care există între voi face ca tot ceea ce trăiți împreună să vă aducă împlinire și armonie. În această zi nu ești pregătită pentru noi compromisuri emoționale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 decembrie 2021

Configurația planetelor îți garantează împlinire emoțională și schimbări profunde legate de relația pe care o ai. Determinarea pe care o arăți celor din jur este un subiect de bârfă pentru anumți colegi. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul companiei.
Articole astro