Horoscopul zilei de 24 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Soarele și Neptun creează o ”diadă” care te va influența direct la nivel energetic. Capacitatea ta de a te adapta diferitelor contexte în care te afli te ajută să nu resimți atât de intens schimbările care au loc în viața ta. Mercur va fi și el astăzi destul de ”expresiv” și de aceea vei avea tendința să faci multe compromisuri în plan personal.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Te focusezi pe propriile obiective, anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci și astfel reușești să ieși la liman după o perioadă extrem de dificilă pentru tine. Viața personală prinde și ea culoare odată cu ”transformarea” ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Chiar dacă prieteniile cele mai de preț încetează uneori fără nicio explicație pe care să o poți integra, știi că ai dat tot ceea ce ai avut mai bun pentru ca cel de lângă tine să poată avea încredere în tine. De multe ori, mersul anumitor lucruri nu poate fi influențat de noi, oricât de mult ne-am dori asta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Încrederea pe care o ai în propria persoană devine tot mai șubredă cu fiecare zi care trece. Este posibil să fie vorba despre un dezechilibru psihic. Fă lucruri care să te ajute să te apreciezi mai mult! Predispoziția ta spre o sensibilitate exagerată aduce mereu conflicte între tine și cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Astăzi ai posibilitatea să îți extinzi planurile de dezvoltare personală, mai ales că din punct de vedere financiar nu te afli în impas. În ceea ce privește îndoielile pe care le ai în raport cu anumite persoane din viața ta, tot ceea ce trebuie să faci este să vorbești deschis despre ceea ce simți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, tot ceea ce trebuie să faci este să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti. Vremea destul de călduroasă aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Nu e nicio problemă dacă te simți copleșită de emoții încă de la începutul zilei. Familia este o sursă însemnată de stres. Este de așteptat să fii afectată de tot ceea ce trăiesc membrii ei. Indiferent de situația în care te afli, este indicat să spui tot ceea ce ai pe suflet.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te afli. Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. Pentru a te asigura că ceea ce gândești este real, este indicat să vorbești deschis despre ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei zile. Schimbările bruște de temperatură nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social așa cum ți-ai dori.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Nu te lăsa condusă de prejudecăți! A face ceea ce simți are impact vizibil asupra stării tale psihice, dar asta aduce cu sine și o serie de așteptări în raport cu acțiunile tale. A te desprinde de acestea din urmă reprezintă de fapt cheia împlinirii emoționale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Chiar dacă unele lucruri sunt mai greu de îndeplinit, rămâi încrezătoare în propria persoană! Părerile celor din jur reflectă universul lor interior. Nu trebuie să te impacteze în niciun fel.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 decembrie 2020

Nonșalanța cu care unii acționează reușește să te intrige și pe tine astăzi. Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.
Articole astro