Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de această incapacitate a ta de a face lucrurile cum trebuie. Exigența cu care te critici este totuși exagerată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Configurația extraordinară a planetelor îți garantează împlinire emoțională și schimbări profunde legate de relația pe care o ai. Determinarea pe care o arăți celor din jur este un subiect de bârfă pentru anumți colegi. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul companiei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Poate acest tip de comportament nu te ajută să îți regăsești echilibrul interior și de fapt aici se ”localizează” blocajul. Pentru tine este importantă autenticitatea în relații.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Chiar dacă de cele mai mult ori acționezi egocentric, încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu întotdeauna este necesar ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate și de persoane pe care să te poți baza cu adevărat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Incertitudinea și nesiguranța se întorc în viața ta. La birou nu există zi în care să nu fii pusă la zid de anumite persoane cu autoritate care te desconsideră. Atunci când vine vorba de propriile trăiri, nu știi dacă îți este frică să le accepți valoarea, cât mai degrabă îți este frică de ce schimbări pot aduce în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă într-o stare de spirit apatică. Siguranța financiară de care consideri că ai nevoie poate avea și un fundament psihologic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Rivalitățile care se nasc între tine și cei dragi iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul familiei. Sinceritatea absolută te sperie uneori. Cu toate astea, preferi să fii sinceră cu tine, dar și cu cei din jur, indiferent de consecințe.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Nimic din ceea ce trăiești în această perioadă nu pare să strice armonia dintre tine și partenerul de viață. Deși sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Te afli într-o perioadă destul de antrenantă în plan profesional. Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în acest sector al vieții. Pentru tine, ar fi cea mai importantă reușită până în momentul de față.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Singură, posibilitatea de a-ți întâlni sufletul pereche nu este tocmai fezabilă pentru această zi. Implicată într-o relație, îți dai seama că pentru a ajunge la un anumit echilibru emoțional nu este suficient să faci compromisuri. Natura personalității celui de lângă tine este definitorie în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Micile rezoluții pe care le ai stabilite pentru această zi te ajută să te organizezi foarte bine. Chiar dacă sunt și evenimente imprevizibile, nu vei ieși de pe ”traiectoria” pe care ți-ai impus-o. Seara alegi să o petreci alături de o gașcă de prieteni în mijlocul căreia întotdeauna îți găsești surse de inspirație.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 decembrie 2019

Indiferent de consecințele pe care le presupun anumite acțiuni, trebuie să îți dai voie să simți. Anumite evenimente de care ai parte te ajută mult în acest sens. Deodată, pare că lucrurile de care ai parte iau forma de care ai nevoie pentru a te simți împlinită.
Articole astro