Horoscopul zilei de 24 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult. Colaborarea pe care o începi de curând cu un partener de afaceri, te ajută să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Noul tău mod de lucru va fi proiectat sub forma unor idei revoluționare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine din anturajul tău. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Modul în care ordonezi lucrurile din întreaga casă te ajută să respiri un aer nou în propria locuință. Atunci când starea de sănătate devine una precară din cauza stresului în care trăiești, este important să îți dai seama care sunt într-adevăr prioritățile tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Pe parcursul zilei, casa zodiei tale va fi ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Odată cu începutul noului an, este important să îți găsești motivația necesară pentru a te detașa de toate persoanele toxice din viața ta.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Starea de bine pe care o resimți te ajută să te dedici cu tot interesul sarcinilor pe care singură ți le-ai trasat. Spre sfârșitul zilei duci la îndeplinire unul din proiectele importante pe care le coordonezi, iar aceasta reușită înseamnă mult pentru tine. Acum te poți relaxa și te poți gândi la vacanța care urmează.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Astăzi, în ciuda unor probleme importante, viața sentimentală va funcționa la parametri normali. Într-o relație, dragostea pe care ți-o poartă partenerul îți arată faptul că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. După o perioadă destul de încărcată, în sfârșit reușești să îți faci timp și pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare. Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Marte și Jupiter îți generează o stare exuberantă și jovială în plan personal. Persoana iubita va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. În plus, îți va fi mult mai usor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Te simți destul de contrariată de stările emoționale pe care le ai în ultima perioadă, dar știi că răspunsul la orice întrebare pe care o ai acum, într-un fel sau altul nu îți este accesibil. Ai nevoie de mai mult timp cu tine pentru a înțelege în profunzime ceea ce trăiești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Îți place să joci întotdeauna cu cărțile pe față, chiar dacă asta presupune să îți asumi mai multe riscuri. Atunci când vine vorba de relațiile pe care încerci să le construiești cu cei din jur, îți dai seama că renunți la o serie de prejudecăți pentru ca lucrurile să decurgă așa cum îți dorești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Oportunitatea schimbării jobului îți surâde, dar nu știi dacă ești pregătită pentru ceea ce presupune un nou început în acest sector al vieții tale. Atunci când trebuie să faci lucrurile într-o anumită manieră, este important să te gândești și la modul în care cei din jur vor resimți schimbările care vor apărea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 decembrie 2018

Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența pentru tine. Relațiile profunde pe care consideri că le ai cu anumiți oameni din viața ta, te ajută întotdeauna să treci peste perioadele tensionate.
Articole astro