Horoscopul zilei de 24 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 august 2022

Ești mult prea naivă sau credulă chiar și atunci când în jurul tău evenimentele care au loc sunt destul de serioase. Chiar dacă niciodată nu ți s-a părut că lucrurile stagnează mai mult decât o fac acum, trebuie să ai încredere în propriul destin.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 august 2022

Perspectivele de dezvoltare pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult. Colaborarea pe care o începi de curând cu un partener de afaceri, te ajută să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Noul tău mod de lucru va fi foarte apreciat de cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 august 2022

Firea dinamică care te caracterizează te îndeamnă să îți faci tot felul de obligații sociale, deși ești conștientă că la nivel energetic nu poți să le susții. Lucrurile se precipită destul de mult, iar dezorganizarea de care ai parte îți va afecta destul de mult viața.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 august 2022

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Deși resimți chiar și la nivel somatic starea de agitație, vei face ce este mai bine pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 august 2022

Din partea lui Jupiter primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Indicii comportamentali pe care îi primești de la cei din jur te motivează. Chiar dacă regulile sunt făcute pentru a fi și încălcate, tu nu te vei simți niciodată confortabil să o faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 august 2022

Treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează acțiunile unei anumite persoane din viața ta. Te-ai maturizat mult în ultima perioadă, nimeni nu poate contesta acest aspect. Nu alegi să îți negi sentimentele doar pentru a te feri de situații inconfortabile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 august 2022

Nu trebuie să te lași influențată de ”efectul de turmă”, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Astăzi te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 august 2022

Ziua aceasta se află sub influența atroce a lui Saturn. Totul este ”mascat” în alb sau negru. Faptul că nu ești pregătită să-ți asumi anumite riscuri, nu face din tine o persoană mai puțin curajoasă, din contră. Știi că nu este momentul oportun și știi să îți asumi asta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 august 2022

Uneori ai tendința să te alimentezi pe fond compulsiv. Este important să accepți că ai o problemă în acest sens. Nu e nicio problemă dacă te simți copleșită de emoții încă de la începutul zilei. Este esențial să îți dai seama unde te afli din punct de vedere energetic pentru a nu te suprasolicita.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 august 2022

Implicată într-o relație, îți dai seama că pentru a ajunge la un anumit echilibru emoțional nu este suficient să faci compromisuri. Natura personalității celui de lângă tine este definitorie în acest sens. Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare în raport cu cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 august 2022

Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești. Trebuie doar să accepți asta. Lasă-te purtată de indiciile pe care le primești de la corpul tău și fă tot ceea ce este nevoie pentru a ajunge să fii în armonie cu el. Ai nevoie ca de aer de această reconectare!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 august 2022

Din cauza unor neînțelegeri, persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. Chiar dacă știi că situația de compromis în care te afli acum este ceva trecător, tot nu reușești să îți controlezi starea de anxietate.  
Articole astro