Horoscopul zilei de 24 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 august 2020

Astăzi întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 august 2020

Viața profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația pe termen lung. Chiar dacă în momentul de față, din cauza unor dificultăți financiare, nu reușești să faci tot ceea ce îți propui, acesta nu este un impediment pentru visurile tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 august 2020

Atitudinea ta deplasată îi irită pe cei din jur. Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Ziua aceasta de luni se află sub influența atroce a lui Saturn. Totul este ”mascat” în alb sau negru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 august 2020

Soarele și Neptun creează o ”diadă” care te va influența direct la nivel energetic. Capacitatea ta de a te adapta diferitelor contexte în care te afli te ajută să nu resimți atât de intens schimbările care au loc în viața ta. Mercur va fi și el astăzi destul de ”expresiv” și de aceea vei avea tendința să faci multe compromisuri în plan personal.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 august 2020

Din cauza unor neînțelegeri, persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. Chiar dacă știi că situația de compromis în care te afli acum este ceva trecător, tot nu reușești să îți controlezi starea de anxietate. În aceste momente, focusează-te pe tot ceea ce ai reușit să realizezi până în prezent.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 august 2020

Ai capacitatea extraordinară de a-i ajuta pe cei din jur să își împlinească visurile. Chiar dacă eforturile tale sunt focusate pe un anume obiectiv, astăzi nimic din ceea ce vei face nu se va finaliza așa cum îți vei dori. Nu trebuie să renunți la acele tabieturi care te mențin în formă deoarece ai nevoie de un astfel de control.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 august 2020

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, râmâi mereu consecventă în acțiuni. Cu toate astea, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. În relația personală reușești întotdeauna să te adaptezi la contextele în care te afli.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 august 2020

Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu este în regulă ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate. Faci lucruri extraordinare atunci când nu ți se cere acest lucru. Nu îți plac indicațiile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 august 2020

Varietatea se întoarce în viața ta și ai senzația că îți recapeți vitalitatea. Unele tabieturi îți conferă cadrul perfect pentru a te simți în siguranță. Apropierea pe care o trăiești în raport cu partenerul de viață te ajută să rămâi optimistă în ceea ce privește anumite probleme pe care le întâmpinați.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 august 2020

Te afli într-o perioadă destul de antrenantă în plan profesional. Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în acest sector al vieții. Pentru tine, ar fi cea mai importantă reușită până în momentul de față.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 august 2020

Ai toate premisele să te încrezi în propria persoană. Indiferent de ceea ce încearcă cei din jur să îți transmită, rămâi aceiași fire ambițioasă și perseverentă. Chiar dacă niciodată nu ți s-a părut că lucrurile stagnează mai mult decât o fac acum, trebuie să ai încredere în propriul destin.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 august 2020

Starea de rău pe care o simți în aceste zile te împiedică să faci cea mai mare parte din lucrurile propuse. Nu ai deloc răbdare cu tine și chiar și atunci când ar trebui să iei o pauză de la tot, psihic te consumi foarte mult din cauza incapacității de a acționa.
Articole astro