Horoscopul zilei de 24 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 august 2019

Persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău impulsiv. În plus, astăzi îți va fi mult mai ușor să te exprimi prin acțiuni concrete. O vei face mult mai bine decât prin vorbe. Această zi de sâmbătă este perfectă pentru relaxare și odihnă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 august 2019

Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci! Uneori ai tendința să te alimentezi pe fond compulsiv. Este important să accepți că ai o problemă în acest sens. Caută ajutor de specialitate sau vorbește deschis despre asta cu persoane de încredere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 august 2019

Energia pozitivă pe care o resimți încă de la începutul zilei te ajută să te dedici cu tot interesul sarcinilor administrative. Atunci când te focusezi pe lucrurile esențiale pentru starea ta de bine îți dai seama că armonia se instalează mult mai rapid chiar și în cadrul acelor relații mai problematice.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 august 2019

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată pe zi ce trece. Ai senzația că nu reușești să mai comunici la fel de bine cu partenerul. De asemenea, tu îți dorești mai multă libertate, iar el este o fire mai introvertită și adoră mult prea mult activitățile statice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 august 2019

Configurația de azi a planetelor îți garantează împlinire emoțională și schimbări profunde legate de relația pe care o ai. Dezvoltarea într-un sens pozitiv continuă sa se manifeste destul de intens în toate sectoarele vieții tale. Tot ceea ce trebuie să faci este ”îmbrățișezi” schimbarea de care ai parte.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 august 2019

Determinarea pe care o arăți în raport cu cei din jurul tău este un subiect de bârfă pentru anumte persoane. Oamenii sunt răzbunători și de cele mai multe ori intențiile pe care le au nu sunt dintre cele mai onorabile. Rivalitățile care se ivesc uneori între prietenii din același anturaj te intrigă foarte mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 august 2019

Influenţa energetică a lui Saturn ”acaparează” totul în jurul său. Se pare că în această perioadă din viața ta, prietenii de ani buni se vor ”eroda” brusc și fără să înțelegi prea bine de ce, iar această schimbare va fi percepută ca fiind una radicală pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 august 2019

Deși evenimentele care au loc astăzi le vei simți ca fiind ostile, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană. Indiferent de ceea ce îți dictează inima, încearcă totuși să nu acționezi complet irațional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 august 2019

Deși tu și persoana iubită sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat. Ziua aceasta se anunță fabuloasă având în vedere timpul de calitate pe care îl veți petrece împreună.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 august 2019

Vezi în jurul tău persoane superficiale care nu știu să aprecieze ceea ce au. Această realitate se pare că te sperie mai mult ca niciodată. Este posibil ca și tu să fi simțit pe alocuri că te îndrepți spre o astfel de atitudine. Odată ce noi avem grijă ca acest lucru să nu se întâmple, lucrurile nu au cum să scape de sub control.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 august 2019

Deși în zodia ta Saturn va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei zile. Indiferent de starea ta de spirit, rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi din viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 august 2019

Schimbările care au survenit de ceva timp în viața ta îți oferă noi motive pentru a-ți urma visurile. Chiar și atunci când știi că demersurile pe care le faci poate nu sunt suficiente pentru un anumit scop, nu îți pierzi motivația. Seara aceasta de sâmbătă alegi să o petreci în compania unor persoane dragi.
Articole astro