Horoscopul zilei de 24 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 august 2018

Astăzi este posibil să ai parte de o discuție serioasă și sinceră cu partenerul tău. Această apropiere vă ajută să descoperiți lucruri interesante și captivante unul despre celălalt. În week-end-ul care urmează vrei doar să te odihnești și să citești cărțile preferate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 august 2018

Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate. Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de această incapacitate a ta de a face lucrurile cum trebuie. Exigența cu care te critici este totuși exagerată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 august 2018

Nu trebuie să te lași influențată de efectul de turmă, dar nici nu trebuie să ai așteptări de la cei din jur că te vor urma. Alegerile pe care le faci au efecte vizibile asupra echilibrului tău emoțional. Astăzi te confrunți cu emoții al căror sens nu vei reuși să îl descifrezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 august 2018

Singură, sentimentele pe care le ai pentru o persoană anume, încep să se intensifice. Încă nu ești pregătită să faci mai mulți pași spre ea, însă nici nu îi vei ascunde emoția pe care o trăiești în preajma ei. La birou sunt colegi care vor profita astăzi de disponibilitatea ta de a-i ajuta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 august 2018

Configurația extraordinară a planetelor îți garantează împlinire emoțională și schimbări profunde legate de relația pe care o ai. Determinarea pe care o arăți celor din jur este un subiect de bârfă pentru anumți colegi. Rivalitățile care se nasc iscă conflicte serioase care îți pot afecta poziția în cadrul companiei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 august 2018

Chiar dacă prieteniile cele mai de preț încetează uneori, știi că ai dat tot ceea ce ai avut mai bun pentru ca cel de lângă tine să poată avea încredere în tine. Astăzi te concentrezi asupra unui proiect profesional important pentru tine, iar lipsa de energie care rezultă este definitorie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 august 2018

În urma evenimentelor care au loc încă de la primele ore ale dimineții, devii mai înceată și mai visătoare. De multe ori pe parcursul acestei zile este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți. Nici măcar tu nu reușești să îți explici ceea ce se întâmplă cu tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 august 2018

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când vine vorba de carieră. Atunci când trebuie să cauți scuze ale propriului comportament, îți este foarte greu să o faci. Este posibil ca procesul de conștientizare a emoțiilor să sufere un blocaj.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 august 2018

Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale, mai ales în această perioadă dificilă prin care trece.  Emoțiile care îți conduc acțiunile sunt autentice și de mare forță. Poate totuși este mai bine să faci ceea ce simți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 august 2018

Zi de zi te chinui să râmâi rezervată în raport cu o anumită persoană și cu toate astea, nu reușești să o faci. Poate acest tip de comportament nu te ajută să îți regăsești echilibrul interior și de fapt aici se ”localizează” blocajul. Pentru tine este importantă autenticitatea în relații.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 august 2018

Persoana iubita va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău ambiguu. Modul în care acționezi îi induce o sentiment de nesiguranță. Astăzi ești concentrată pe noi începuturi. Este șansa ta să scapi de vechi obiceiuri care ajung mereu să te dezechilibreze emoțional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 august 2018

Persoana iubită îți înțelege și respectă deciziile, oricare ar fi acestea. Armonia dintre voi este de invidiat. Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă în acest sfârșit de săptămână, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate.
Articole astro