Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces de auto-descoperire în care te afli nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere emoțional, dar și profesional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Ești mereu prima atunci când vine vorba de a-ți da seama de sentimentele și gândurile celor din jur, mai ales dacă e vorba de cineva apropiat. Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți în raport cu atmosfera tensionată de lucru, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 24 aprilie 2019

În viața ta are loc o schimbare fundamentală de energii. Acum totul ți se pare accesibil și realizabil. Capacitatea ta de autovindecare te-a ajutat încă o dată să ieși învingătoare în urma unor bătălii cruciale pentru echilibrul tău psihic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Nimic din jur nu pare să strice armonia dintre tine și partenerul de viață. Deși sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat. Ziua se anunță destul de dificilă în ceea ce privește cariera.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Consideri că nu ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Astăzi alegi să îți dai voie să simți. Anumite evenimente de care ai parte te ajută mult în acest sens. Deodată pare că lucrurile de care ai parte iau forma de care ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Pe parcursul acestei zile nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Este important să recunoști că ești genul de persoană care caută să le facă pe plac celor din jur. La nivel inconștient, este posibil ca propria persoană să nu fie percepută ca fiind la fel de importantă ca toți ceilalți. Rădăcinile stimei de sine scăzută sunt destul de adânci și imperceptibile în plan conștient.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Te inhibi mult prea mult doar pentru a nu arăta celor din jur ceea ce simți cu adevărat. Îți este frică de ”judecata socială”. Trăiești mereu prin prisma prejudecăților și de aceea orice incursiune în viața proprie este resimțită mult prea opresiv decât poate este cazul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Prezența lui Venus va face să resimți destul de intens insecuritatea emoțională. Așteptările pe care le ai de la cei din jur suferă ”modificări” de la un moment la altul și nimeni nu poate ține pasul cu tine. Oricât de mult îți dorești transparență și flexibilitate în relațiile pe care le ai, tu nu le poți oferi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Fiecare își dorește ceva de la tine, știi și simți asta. Cu toate astea, nu trebuie să faci din fericirea celor din jur, prioritatea ta. Nu uita de sine! Lucrurile se precipită destul de mult în anumite sectoare ale vieții tale, dar știi că tu ești singura care te poate ajuta să ieși la liman.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 24 aprilie 2019

Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teamă să nu fii dezamăgită. Astăzi te declari mulțumită și în deplină armonie cu tot ceea ce ai. Te dezici de toate intențiile de a dramatiza și îți canalizezi atenția doar spre lucrurile frumoase.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 24 aprilie 2019

O discuție legată de bani te poate pune într-o postură inconfortabilă. Nu vorbești cu oricine despre acest subiect și nici nu ești interesată de nivelul de trai al celor din jur. Atunci când te afli în mijlocul unui conflict, este indicat să te liniștești înainte de a-ți expune opinia.
Articole astro