Horoscopul zilei de 23 septembrie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Este adevărat că astăzi ai tendința să fii ușor distrasă. Este normal acest lucru având în vedere perioada confuză prin care treci. Dacă ești într-o relație, așteaptă-te la câteva dispute foarte aprinse. Deși nu le înțelegi cu exactitate sursa, îți dai totuși seama ce anume le-a provocat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. Acesta ajunge uneori să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Situația tensionată cu care te confrunți te epuizează foarte mult din punct de vedere psihic.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Lasă-te inspirată de lucrurile simple din jurul tău! Marte este destul de ”structurată” din punct de vedere energetic. Evenimentele care au loc în această zi de weekend te provoacă, mai ales la nivel profesional. Parcă nu îți găsești locul și trebuie să faci un efort susținut pentru a face orice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Relațiile din viața ta sunt temelia echilibrului tău interior. Capacitatea ta de autovindecare îi intrigă pe cei din jur, chiar dacă nimeni din exterior nu știe ”luptele” pe care le duci cu propriul sine. În contexte profesionale ai tendința să plasezi responsabilitatea asupra altor colegi. Este nedrept să faci asta!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Ții foarte mult la propriile hobby-uri deoarece te ajută întotdeauna să te relaxezi și să te armonizezi la realitatea din jur. Chiar dacă timpul pe care îl petreci în familie este scurt ca și durată, calitatea sa nu poate fi contestată. Niciodată nu te-ai simțit mai aproape emoțional de cei dragi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 septembrie 2023

În raport cu anumite persoane, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte. Timpul te ajută să le rezolvi cu încredere pe toate atât timp cât vei rămâne conectată la sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în carieră, dar ești conștientă și de compromisurile pe care le presupune îndeplinirea acestui vis. Cu toate astea, este o perioadă potrivită pentru a te focusa pe obiectivele din plan profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Consideri că schimbările care au loc în viața ta sunt mult prea bruște. Deoarece îți este greu să ajungi la un consens cu persoana iubită, alegi din nou să fii tu cea care face compromisuri. Este posibil ca această empatie absolută să îți facă rău, deși pe moment nu conștientizezi acest lucru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Deși alegi să îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. De fapt, nici nu mai știi care sunt nevoile pe care le ai pentru a ști să faci alegeri care te împlinesc. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Relațiile din viața ta sunt caracterizate de autenticitate și încredere reciprocă. Acesta este un lucru de care ești în totalitate sigură. Cu toate astea, mereu există loc de dezamăgiri dacă alegem să fim prea deschiși cu cei din jur. O parte din sine trebuie să rămână doar pentru noi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 septembrie 2023

Evenimentele din ultima perioadă au reușit să te ”resusciteze” din nou. Invidia pe care o simți în raport cu reușitele altora ajunge să îți intensifice starea de frustare pe care deja o trăiești din cauza propriilor nereușite. Fiecare dintre noi are un drum de parcurs, iar tu nu ești singura care are parte de eșecuri.
Articole astro