Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Astrele lucrează în favoarea ta și îți oferă relații bazate pe încredere reciprocă. Este posibil să faci remarci răutăcioase, însă fără să-ți dai seama. Dacă reușești să-ți controlezi impulsivitatea, viața ta sentimentală nu va fi deloc în pericol.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul ”suferă” modificări substanțiale. Starea tensionată pe care o resimți te face să fii foarte agresivă. Nu mai ai răbdare cu nimeni din jurul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 septembrie 2021

În raport cu anumite persoane, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte. Timpul te ajută să le rezolvi cu încredere pe toate atât timp cât vei rămâne conectată la sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Oportunitățile și colaborările de care ai parte te ajută să îți setezi obiective realiste și realizabile. Dintotdeauna ai visat la succes în carieră, dar ești conștientă și de compromisurile pe care le presupune îndeplinirea acestui vis.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Deși alegi să îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi. Oricum ar sta lucrurile, un compromis este binevenit în această situație.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Relațiile din viața ta sunt caracterizate de autenticitate și încredere reciprocă. Acesta este un lucru de care ești în totalitate sigură. Cu toate astea, mereu există loc de dezamăgiri dacă alegem să fim prea deschiși cu cei din jur. O parte din sine trebuie să rămână doar pentru noi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Mai înțelegătoare decât de obicei, atragi simpatia persoanelor din jur. Astrele lucrează astăzi în favoarea ta și îți oferă relații bazate pe încredere reciprocă. Cu toate acestea, rămâi grijulie în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu cei din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Uranus, planeta inovației și a libertății va intra într-o ascensiune neașteptată în perioada care urmează. Energia pe care o va elibera va avea un efect scontat asupra vieții tale, per ansamblu. Lucrurile în plan profesional se așază și ele pe un parcurs liniar.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Evenimentele din ultima perioadă au reușit să te ”resusciteze” din nou. Invidia pe care o simți în raport cu reușitele altora ajunge să îți intensifice starea de frustare pe care deja o trăiești din cauza propriilor nereușite. Fiecare dintre noi are un drum de parcurs, iar tu nu ești singura care are parte de eșecuri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Marte este destul de ”structurată” din punct de vedere energetic.  Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. În familie reușești mereu să lași deoparte armura pe care o porți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Pentru tine pericolul dezechilibrării emoționale se află la orice pas. Este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte. Deși nu te simți confortabil în acest context, reușești să faci față provocării.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 septembrie 2021

Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se va transforma într-o stare de spirit apatică și lipsită de orice motivație. Nimic nu poate fi mai obositor pentru tine, dar și pentru cei din jur decât această ”pendulare energetică.”
Articole astro