Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Atunci când știi că trebuie să te îndepărtezi de anumite persoane alături de care aveai senzația că trăiești armonios, lucrurile se împotmolesc. Te simți ”blocată” din toate punctele de vedere, iar a vorbi despre ceea ce simți este aproape imposibil.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan personal. Te simți îndreptățită să faci doar ceea ce îți oferă confort, de orice fel. Chiar dacă sunt persoane care nu acceptă un astfel de comportament egoist, alegi să nu mai dai explicații nimănui.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Partenerii de afaceri știu că se pot baza pe tine. Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, îți exprimi totuși sentimentele într-un mod spontan.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Pe parcursul acestei zile vei fi nevoită să treci peste o serie de provocări destul de intense din punct de vedere emoțional. Capacitatea ta de a face față imprevizibilului te va ajuta în contextele profesionale, dar nu va face diferență atunci când va trebuie să ajungi la echilibru emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 septembrie 2020

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Toți așteaptă ceva de la tine, iar starea de oboseală în care te afunzi poate să te descurajeze să mai faci lucruri pentru propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 septembrie 2020

De obicei analizezi în detaliu lucrurile înainte să îți exprimi opinia, însă sunt situații în care nu îți poți ascunde iritarea. Impulsivitatea de care vei da dovadă în aceste zile va face ca lucrurile și oamenii din jurul tău să o ia razna. Cel puțin, aceasta va fi percepția ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Dificultățile financiare ajung să creeze disensiuni între tine și partener. Cu precădereîn această zi, ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se năruie. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție, chiar dacă de multe ori simți că ceea ce urmează să faci nu îți va aduce succesul la care visezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată emoțional în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Firea curioasă te îndeamnă să îți expui punctul de vedere, chiar dacă știi că este vorba de lucruri de care nici măcar nu ai cunoștință.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Ziua aceasta se află sub influența lui Marte. Situații și momente tensionate te îndeamnă să nu te mai încrezi în cei din jur, chiar dacă ai nevoie de asta. Starea de agitație pe care o resimți astăzi este normală având în vedere tot ceea ce trăiești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Influența evidentă venită din partea lui Venus te încurajează să mergi spre direcția pe care ți-o dictează intuiția. Necunoscutul a făcut și va face mereu parte din viața oricui. Cu toate astea, nu te ferești din fața situațiilor care te forțează să pășești pe drumuri diferite față de tot ceea ce cunoști deja.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 septembrie 2020

Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar nerealiste, mai ales atunci când în viața ta are loc un eveniment important pentru tine.
Articole astro