Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Starea ta interioară a căutat întotdeauna să se armonizeze. Toate alegerile pe care le faci par să facă parte din același spectru. Intențiile tale sunt greu de descifrat de către cei din jur. De cele mai mult ori adopți un comportament ambiguu și confuz.    

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Sfaturile pe care le primești de la anumite persoane au tendința să te motiveze. Bazează-te pe prieteni în acest început de săptămână dificil din punct de vedere emoțional. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni în plan profesional. Atunci când vine vorba de anumite relații din viața ta, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. Ziua aceasta de luni te găsește într-o dispoziție apatică.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Indiferent de haosul cosmic care va putea fi perceput la nivel relațional, nu trebuie să te concentrezi prea mult pe a-i ține aproape pe cei dragi. Relațiile din viața ta sunt caracterizate de autenticitate și încredere reciprocă. Acesta este un lucru de care ești în totalitate sigură.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Planurile de viitor au fost întotdeauna umbrite de evenimente imprevizibile. În sfârșit ai învățat să trăiești în prezent. Acum te bucuri cu entuziasm de orice bucurie minoră, de prezența celor dragi, de o plimbare în natură, de posibilitatea de face ceea ce îți place cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Vrei să găsești o cale de mijloc pentru a armoniza una din relațiile importante pentru tine, dar ești conștientă că nu poți face acest lucru de una singură. Atunci când lucrurile nu ies așa cum îți dorești, renunți pe ultima sută de metri, epuizată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Chiar dacă sunt momente când simți că pierzi controlul asupra evenimentelor de care ai parte, viața nu reușește să te facă ”să îngenunchezi”. Ziua aceasta de luni este plină de surprize în plan profesional, dar ești conștientă că modul în care alegi să acționezi este ireproșabil.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță. Este posibil ca și cei din jur să simtă acest lucru și să profite de vulnerabilitatea ta. Modul în care alegi să acționezi este definit mai mult de frustări și neajunsuri și de aceea totul pare să fie în nuanțe de gri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, încerci să răzbați așa cum ți-ai imaginat mereu că o vei face. Dintotdeauna prietenii și familia ți-au lăudat și apreciat capacitatea de autovindecare. Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, nu alegi să ascunzi ceea ce simți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Influența evidentă venită din partea lui Saturn te încurajează să mergi spre direcția pe care ți-o dictează intuiția. Chiar dacă îți este dificil să te adaptezi unor situații complexe care au loc la birou, reușești totuși să surprinzi esența lucrurilor. Acest aspect este motivant pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Punctele de cotitură pe care este esențial să le treci în ceea ce privește dezvoltarea personală, sunt greu de manageriat din punct de vedere emoțional. Acum nu mai aștepți ca cei din jur să te aprecieze. Acum știi că tot ceea ce este mai important sunt iubirea și stima de sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 septembrie 2019

Astăzi ai nevoie de timp cu tine, iar prezența celorlalți îți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai. Starea ta destul de irascibilă nu te va ajuta să eviți conflictele care apar la orice pas. Gândește-te la propriul bine și acționează în consecință!
Articole astro