Horoscopul zilei de 23 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi viața după propriul plac. Chiar dacă sunt situații din care crezi că nu mai ai ”scăpare”, timpul ți-a demonstrat că pentru orice problemă există o rezolvare. Trebuie să ai mai multă încredere în tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 septembrie 2018

O idee pe care ai avut-o acum ceva timp în raport cu cariera ta începe să prindă formă. Odată ce lucrurile vor intra pe făgașul normal în acest sens, totul ți se va părea mult mai simplu de îndeplinit. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, nu trebuie să îţi demonstrezi abilităţile într-un mod agresiv.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul ”suferă” modificări substanțiale. Starea tensionată pe care o resimți te face să fii foarte agresivă. Nu mai ai răbdare cu nimeni din jurul tău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Toate inițiativele pe care le ai iau forma pe care ți-o dorești sau la care te aștepți, iar acasă, în familie, unele probleme mai vechi își găsesc în sfârșit rezolvare. Bucură-te de această perioadă din viața ta!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii pe care le derulezi în minte te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei duminici, mai ales că vei fi destul de activă în plan social.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Prioritățile tale se schimbă de la o zi la alta. Chiar dacă consideri că ai trecut peste anumite dezamăgiri, știi totuși că încă sunt momente în care simți durerea din suflet. Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile și existența.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îi irite pe membrii familiei tale. Partenerul îți repetă neîncetat că trebuie să găsești un echilibru între carieră și viața personală. El nu este atât de focusat pe viața profesională și este evident faptul că nu reușește să te înțeleagă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare. Viața personală este tot mai afectată de această situație. Frustrările tale și ale partenerului se ascund în spatele unor reacții agresive. Nu mai aveți răbdare unul cu celălalt și ajungeți deseori să vă jigniți. Trebuie să găsiți un echilibru în acest sens.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Prea multă amabilitate nu pare să fie binevenită în raport cu anumite categorii de oameni. Oportunismul și cinismul unora este de nedescris. Atunci când trebuie să fii temperată, ai senzația că negi o parte din ceea ce simți. Autocontrolul nu este ceva care să te definească.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Într-un moment ești romantică, iar în altul te detașezi cu totul de dorințele pe care le ai. Pe scurt, emoțiile tale sunt confuze, mai ales pentru cei din jur. Într-o relație, doborât de atitudinea ta schimbătoare, partenerul preferă să petreacă mai mult timp cu prietenii.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Mai înțelegătoare decât de obicei, atragi simpatia persoanelor din jur. Astrele lucrează astăzi în favoarea ta și îți oferă relații bazate pe încredere reciprocă. Cu toate acestea, rămâi grijulie în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu anumite persoane.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 septembrie 2018

Este posibil să faci remarci răutăcioase, însă fără să-ți dai seama. Dacă reușești să-ți controlezi impulsivitatea, viața ta sentimentală nu va fi deloc în pericol. Pe parcursul acestei zile îți vei pune des întrebări cu privire la natura ta ca și om. Sunt multe situații în care vei avea nevoie de confirmarea celor din jur.
Articole astro