Horoscopul zilei de 23 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Pentru a-ți distrage atenția de la viața personală, ai nevoie de altfel de ancore. Cu toate astea, mușamalizarea problemelor pe care le ai nu te va ajuta să le depășești. Te simți prinsă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea și de aceea acțiunile tale au un sens duplicitar.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Siguranța financiară de care ai nevoie în această perioadă poate avea și un fundament psihologic. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Din păcate, îți este destul de greu să identifici adevărata problemă.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Relațiile din viața ta sunt temelia echilibrului tău interior. Capacitatea ta de autovindecare îi intrigă pe cei din jur, chiar dacă nimeni din exterior nu știe ”luptele” pe care le duci cu propriul sine. În contexte profesionale ai tendința să plasezi responsabilitatea asupra altor colegi. Este nedrept să faci asta!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Astăzi ai nevoie de spațiu pentru a putea să te exprimi așa cum îți dorești. Chiar dacă știi că cei din jur au așteptări de la tine, nu te lași influențată de acest lucru. Tot ceea ce contează pentru tine sunt echilibrul psihic și bunăstarea propriei familii.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat, mai exact obiectivele profesionale. Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, îți exprimi sentimentele într-un mod spontan. Alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Nu știi niciodată ce porți ți se pot deschide atunci când interacționezi cu oameni pe care nu îi cunoști sau ai o viață socială intensă. Viața ta profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Mai ales în această perioadă din viața ta, nu ești o fire prea rațională. Mai mult decât atât, sunt situații în care nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a propriilor acțiuni. Purtată de propriile sentimente ai ajuns să îți găsești fericirea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trecând printr-o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Cu toate astea, încă ai rămas blocată emoțional în raport cu anumite persoane care te-au dezamăgit în trecut.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Astăzi cu siguranță nu ai o dispoziție de flirt. Cei care vor încerca să facă asta cu tine, vor rămâne cu o impresie greșită în ceea ce te privește. Focusul tău este pe propria persoană. Nu îți mai dorești să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Nu trebuie să îți faci mereu griji pentru statutul social. Acesta ajunge uneori să reprezinte doar o prejudecată. Cei din jur au nevoie de părerea ta sinceră și de un comportament autentic venit din partea ta. Situația tensionată cu care te confrunți te epuizează foarte mult din punct de vedere psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Persoanele din jurul tău blamează tot ceea ce li se întâmplă. Chiar dacă nu își dau seama de acest lucru, caută mereu vinovați. Te irită peste măsură acest tip de comportament egocentric. Ziua se află sub influența Lunii și de aceea vei fi destul de retrasă din plan social.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 octombrie 2021

Ții foarte mult la propriile hobby-uri deoarece te ajută întotdeauna să te relaxezi și să te armonizezi la realitatea din jur. Chiar dacă timpul pe care îl petreci în familie este scurt ca și durată, calitatea sa nu poate fi contestată. Niciodată nu te-ai simțit mai aproape emoțional de cei dragi.
Articole astro