Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Ai standarde mult mai ridicate cu privire la relațiile sentimentale. Datorită acestui lucru îți va fi mult ușor să eviți dezamăgirile. Începi să îți dai seama când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane. Armonia se așterne și în viața de familie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Weekend-ul te găsește într-o dispoziție creativă de care vei profita la maxim pentru a face lucrurile să ia forma pe care ți-o dorești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi viața după propriul plac. Chiar dacă sunt situații din care crezi că nu mai ai ”scăpare”, timpul ți-a demonstrat că pentru orice problemă există o rezolvare. Trebuie să ai mai multă încredere în tine și în inițiativele pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Astrele te îndeamnă ca astăzi să încetinești ritmul lucrurilor. Viteza cu care treci prin viață lasă dâre adânci în sufletul tău. Niciodată nu ai timp suficient pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții sau pentru a colecționa amintiri alături de cei dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Barierele emoționale vor fi destul de dificil de pus astăzi, mai ales în raport cu unele persoane. Chiar dacă sunt momente când simți că pierzi controlul asupra evenimentelor de care ai parte, viața nu reușește să te facă ”să îngenunchezi”. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Ești o persoană puternică și vei găsi întotdeauna surse de energie pozitivă. Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Indiferent de ocazie, cadourile de suflet pe care alegi să le faci persoanelor dragi pecetluiesc sub o formă simplă, dar autentică, legătura pe care o ai cu ele.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Dificultățile financiare ajung să creeze disensiuni între tine și partener.  În această zi ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se năruie. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție, chiar dacă de multe ori simți că ceea ce urmează să faci nu îți va aduce succesul la care visezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Astrele vor să te determine să fii mai implicată în viața socială. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. Toate inițiativele pe care le ai iau forma pe care ți-o dorești sau la care te aștepți, iar acasă, în familie, unele probleme mai vechi își găsesc în sfârșit rezolvare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Prioritățile tale se schimbă de la o zi la alta. Chiar dacă consideri că ai trecut peste anumite dezamăgiri, știi totuși că încă sunt momente în care simți durerea din suflet. Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile și existența.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Deși consideri că eviți să faci asta, nimerești mereu în mijlocul unor conflicte care nici măcar nu te vizează. Firea curioasă te îndeamnă să îți expui punctul de vedere, chiar dacă știi că este vorba de lucruri de care nici măcar nu ai cunoștință.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 octombrie 2020

Siguranța financiară de care ai nevoie în această perioadă poate avea și un fundament psihologic. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Din păcate, îți este destul de greu să identifici adevărata problemă.
Articole astro