Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Pe parcursul zilei, casa zodiei tale va fi ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Odată cu noul început pe care îl trăiești, este important să îți găsești motivația necesară pentru a te detașa de persoanele toxice din viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Faci eforturi serioase pentru a fi mai înțelegătoare. Te chinui să rămâi într-o dispoziție cât se poate de bună, deși totul în jur pare să-ți fie împotrivă. Partenerul de viață are nevoie de tot suportul tău astăzi. Este important pentru amândoi să te ridici la nivelul așteptărilor sale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența pentru tine. Relațiile profunde pe care consideri că le ai cu anumiți oameni din viața ta, te ajută întotdeauna să treci peste perioadele tensionate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Ai nevoie de echilibru și cumpătare în ceea ce privește propria viață. Majoritatea acțiunilor tare sunt conduse de nevoia de a ieși din rând. Nu îți plac regulile și nu rezonezi cu ideile convenționale pe care le au colegii de birou sau prietenii.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Deşi frustrările pe care le trăiești în această zi în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. Sunt foarte mule situații în care alegi ”să te pui la zid” doar pentru a le oferi satisfacție celor din jur. ”Cerșești” din ce în ce mai avid atenția și iubirea celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 octombrie 2019

O întâmplare ciudată și tensionată îți atrage atentia și te face să te gândești mai mult la familia și prietenii tai. Sunt multe momente pe parcursul acestei zile când realizezi că trebuie să lucrezi la lista de priorități. Nu mai fă compromisuri în acest sens!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Configurația extraordinară a planetelor îți garantează împlinire emoțională și schimbări profunde legate de relația pe care o ai. Ai ajuns să fii foarte evazivă în acțiuni pentru a putea evita ca lumea să intervină fără scrupule în intențiile tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Te dezici de toate intențiile de a dramatiza și îți canalizezi atenția doar spre lucrurile frumoase. Reușești să te ”calibrezi” la partenerul de viață, iar odată ce acest lucru devine parte din tine, îți dai seama cât îți este de ușor să îți accepți emoțiile și trăirile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevărat carusel în această zi plină de provocări profesionale.  Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Familia este pentru tine principala sursă de energie pozitivă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 octombrie 2019

În această perioadă a vieții îți concentrezi atenția pe vindecarea rănilor din trecut. Emoții și evenimente pe care nu le poți controla ajung să îți invadeze întreaga viață. Viața este mult prea valoroasă pentru a rata momente importante doar de teama să nu fii dezamăgită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Siguranța financiară de care consideri că ai nevoie poate avea și un fundament psihologic. Neîncrederea în sine poate fi un semnal în acest sens. Este posibil ca astăzi să nu mai reușești să te organizezi ca în zilele trecute și vei rămâne cu taskuri nerezolvate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 octombrie 2019

Deși ai parte de înțelegere de la șefi, ești iritată de incapacitatea ta de a face lucrurile așa cum trebuie. Pui multă presiune pe proprii umeri pentru că ești terifiată de ideea că din nou nu vei fi promovată pe poziția pe care ți-o dorești atât de mult.
Articole astro