Horoscopul zilei de 23 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Superiorii își pun mereu încrederea în tine și de aceea este posibil ca astăzi să fii propusă pentru promovare. Ești încântată de acest lucru, însă starea de agitație pe care o resimți este reală. Poate nu ești pregătită să îți asumi noi responsabilități.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Eșecurile și dezamăgirile de care ai parte tot mai des îți afectează motivația. Cu toate astea, reușești să te repui destul de repede pe picioare. În sinea ta ai știut dintotdeauna că ești singura responsabilă de propria fericire. Inițiativa de care dai dovadă astăzi la birou este privită cu ochi buni de către superiori.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Apropierea pe care o simți în raport cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie astăzi. Deși ești consternată în raport cu anumite aspecte ale activității de la birou, rămâi diplomată. Nu îți dorești, sub nicio formă, să atragi invidia sau criticile celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Te simți captivă într-o serie de prejudecăți care îți întunecă rațiunea. Acțiunile tale au întotdeauna un sens ambiguu. Deși îți urmezi inima, aceasta nu pare să te ducă spre drumul corect. În ceea ce privește viața profesională, în această perioadă nu ești pregătită pentru noi începuturi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Partenerii de afaceri știu că se pot baza pe tine. În ceea ce te privește, încrederea și susținerea pe care aceștia ți le acordă te-au ajutat de fapt să ajungi pe acest prag al carierei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Acasă, în familie, lucrurile decurg într-o armonie care ajunge să îți încânte simțurile. Trăiești o perioadă de împlinire emoțională, este evident acest lucru. În ciuda stării de bine pe care o resimți, gândirea negativistă continuă să îți influențeze toate alegerile pe care le faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Prioritățile tale se schimbă de la o zi la alta. Chiar dacă consideri că ai trecut peste anumite dezamăgiri, știi totuși că încă sunt momente în care îți îndrepți privirea către trecut. Această zi îți oferă nenumărate oportunități profesionale. Vei avea ocazia să îți pui în aplicare abilitățile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 octombrie 2018

În această perioadă alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. Pentru a-ți distrage atenția de la viața personală, ai nevoie de astfel de ancore sociale cum le numești tu. Cu toate astea, ”mușamalizarea” problemelor pe care le ai nu te va ajuta să le depășești cu adevărat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Astăzi te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine, mai exact obiectivele profesionale. Într-o relație, deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, îți exprimi sentimentele într-un mod spontan. Indiferent de context, alegerile din viața ta au mereu o urmă de nesiguranță.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Astăzi energia lui Jupiter are tendința să te agite destul de mult. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți, mai ales în acele contexte care au o influență benefică asupra carierei tale. Axează-te pe lucrurile care contează cu adevărat pentru echilibrul tău interior!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Cu toate astea, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. În relația personală reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Partenerul este o fire ambiguă și te pune destul de des în situații limită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 octombrie 2018

Într-un moment ești romantică, iar în altul parcă te detașezi cu totul de dorințele sau nevoile emoționale pe care le ai. Trăirile tale sunt confuze, mai ales pentru cei din jur. Într-o relație, doborât de atitudinea ta schimbătoare, partenerul preferă să petreacă mai mult timp cu prietenii.
Articole astro