Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

De multe ori ai tendința să trăiești în trecut deoarece ai rămas ancorată într-o serie de amintiri. Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Saturn își asumă în totalitate postura de ”paznic” al vieții tale emoționale. Modul în care acesta ajunge să te energizeze te va ajuta să iei decizii înțelepte și aducătoare de armonie. Oportunități în plan profesional există la orice pas. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii receptivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Indiferent de natura problemelor pe care le ai, ramâi mereu consecventă în acțiuni. Cu toate astea, schimbarea ar putea fi un lucru benefic pentru tine. Atunci când te aștepți mai puțin, îți dai seama că lucrurile nu sunt întâmplătoare și că soarta are propriul rol în viața ta.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Schimbarea modului în care te alimentezi poate să îți ofere un plus de vitalitate. Încearcă să faci un plan în acest sens. Lucrurile vor intra pe un făgaș pe care ți-l dorești odată ce acest lucru va deveni o rutină benefică pentru tine. Fii perseverentă!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Toată agitația din compania în care lucrezi tinde să te afecteze și în plan personal. Alegi cariera în defavoarea familiei și toate discuțiile pe care le ai în acest sens, nu te ajută să echilibrezi balanța. Ți-ar plăcea ca cei dragi să respecte nevoia de afirmare pe care o resimți în această perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

A adopta un comportament profesionist și a fi loial face parte din orice strategie care urmărește succesul. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în această zi. Lași deoparte orice gând care ți se pare nepotrivit și te focusezi pe lucrurile care sun în grija ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Starea de împlinire pe care o resimți te face să fii mai atentă la acele lucruri sau persoane care au ”ceva de spus” în ceea ce privește bunăstarea ta emoțională. Energia pe care o primești de la Saturn te ajută să faci lucrurile în propriul ritm.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Stagnezi destul de mult din punct de vedere profesional. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în tot ceea ce faci. Atunci când vine vorba de relațiile de prietenie din viața ta, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a continua să fii la fel de implicată ca până în prezent.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Nevoile celorlalți sunt la fel de importante ca ale tale. Uneori acționezi egosit chiar dacă ești conștientă de acest adevăr. Tot ceea ce trebuie să faci este să le accepți, și dacă stă în puterea ta, să ajuți la îndeplinirea lor. La birou este nevoie de o persoană de încredere pentru ca lucrurile să funcționeze. Poți fi tu acea persoană.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Chiar dacă știi că tu ești responsabilă de propria fericire, sunt momente în care încă mai cauți țapi ispășitori. Nu ești singura persoană care acționează așa, însă tu o faci calculat și ajungi să îi rănești pe cei din jur. Consecințele faptelor tale nu se vor lăsa așteptate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri sau de relații, totul ”suferă” modificări substanțiale. Acum nu te mai lași atât de ușor influențată de ceea ce este în jurul tău. Încerci să fii atentă la propriile sentimente pentru a evita să mai greșești.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 noiembrie 2021

Obsesia pe care o trăiești în raport cu viața profesională ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este de mult timp zdruncinat. Este important să respecți limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane.
Articole astro