Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Traumele din mica copilărie ies la suprafață în contexte destul de confuze pentru tine. Deși crezi despre tine că ai reușit să manageriezi destul de bine anumite emoții devastatoare, deciziile și modul în care ți s-a desfășurat viața îți arată contrariul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Dacă îți dorești cu adevărat să ai succes din punct de vedere profesional, ar fi bine ca mai întâi să îți setezi obiectivele. Definirea acestora este un pas esențial pentru reușită. Familia și prietenii au încredere în capacitatea ta de a-ți construi cariera.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Indiferent de ceea ce susții în plan social, este posibil să nu mai fii atât de pregătită ca în trecut să îți asumi anumite riscuri. În acest moment al vieții, ai nevoie de rutină și echilibru. Tot ceea ce trăiesc cei dragi te consumă enorm din punct de vedere psihic.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Ziua aceasta aduce multă tensiune la nivel energetic. La orice pas te surprinzi vorbind cu sine pentru a te convinge că ceea ce faci este drept și se justifică. Ești conștientă că nu ai nevoie de prea multe motive pentru a lăsa totul baltă și a o lua de la capăt, dar cu toate astea te încearcă un sentiment de frică. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Chiar dacă la prima impresie unele persoane par a fi profesioniste și pasionate de ceea ce fac, în timp îți vei da seama că aparențele înșală foarte mult. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei, sunt recompensate pe măsură.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Totul în jurul tău poate fi descris ca fiind tulburător și inadecvat. De la evenimentele care au loc în viața personală și până la tot ceea ce ți se întâmplă la birou, îți dai seama că în acest moment te afli în imposibilitatea de a putea să te ”reechilibrezi” din punct de vedere psihic și emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Ești suficient de acidă în replici astfel încât să atragi antipatie de partea ta. Deși recunoașterea propriilor emoții este benefică pentru echilibrul interior, cei din jur nu trebuie să fie întotdeauna receptivi la nevoile noastre. Suntem primii responsabili de găsirea oportunităților care să ne ajute să ne dezvoltăm, personal și profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Influența evidentă venită din partea lui Saturn te încurajează să mergi spre direcția pe care ți-o dictează intuiția. Chiar dacă îți este dificil să te adaptezi unor situații complexe care au loc la birou, reușești totuși să surprinzi esența lucrurilor. Acest aspect este motivant pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Dinamica în care trăim se modifică de la o zi la alta, iar noi trebuie să ne adaptăm din mers. Cu fiecare zi care trece, te simți tot mai în alertă în raport cu viața profesională. Simți cum eșecul în acest sector al vieții este inevitabil.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Firea nerăbdătoare te ”conduce” întotdeauna spre situații de risc. Atunci când simți un fel de ”apăsare” în comunicarea cu cei din jur, petrece mai mult timp singură. Ai nevoie de timp cu tine, iar prezența celorlalți îți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Viața personală este tot mai afectată de ceea ce se întâmplă la birou. Trebuie să găsești un echilibru între cele două planuri. Acest sfârșit de săptămână aduce vești proaste în ceea ce privește una din deciziile luate recent. Vei resimți destul de intens nemulțumirea celor din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 23 noiembrie 2019

Eclipsa Lunii care are loc în această perioadă te ajută să finalizezi o serie de lucruri începute de demult. ”Organizare” va fi cuvântul de referință pentru tine în această zi de weekend. Ai nevoie de ordine în viața ta. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, începi să accepți că nimic nu este pentru totdeauna.
Articole astro